Reclamă
Reclamă

Un deținut a evadat miercuri de la Penitenciarul Poarta Albă din Constanța. El este dat în urmărire la nivel național și în consemn la punctele de trecere a frontierei, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de IPJ, la data de 19 iunie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au fost sesizați că un deținut, în regim semideschis, de la Penitenciarul Poarta Albă – Secția Exterioară Valu lui Traian, nu a mai fost găsit.

„Bărbatul se afla în executarea unei pedepse de 2 ani și 6 luni închisoare în regim semideschis, pentru săvârșirea infracțiunii de influențarea declarațiilor”, se arată în comunicat.

Reclamă

În cauză, s-a dispus darea în urmărire la nivel național și în consemn la punctele de trecere a frontierei.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.

De asemenea, semnalmentele evadatului au fost comunicate structurilor operative din cadrul IPJ Constanța. Deținutul are înălțimea de 166 centimetri, statură atletică, ochi căprui, față ovală, ten deschis, păr negru, sprâncene arcuite, tatuaje pe mâna stângă și gât, iar la momentul părăsirii punctului de lucru purta tricou negru, șapcă neagră, blugi trei sferturi și adidași verzi marca Puma.

Totodată, au fost instituite filtre la toate punctele de ieșire din județul Constanța.

„În continuare, se desfășoară activitățile specifice în vederea depistării și încarcerării bărbatului”, se mai spune în comunicatul transmis de IPJ Constanța.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro