Un detaliu cutremurător a ieșit la iveală după mai mulți ani. Nimeni nu a știut ce s-a întâmplat, de fapt, la înmormânatarea Fănicăi, soția lui Florin Salam.

În 2009, regele manelelor și-a pierdut soția și mama copiilor săi, pe Fănica, lucru care l-a devastat pe artist. Plecarea dintre cei vii, a lăsat un gol imens pentru toată lumea, în special pentru cei doi copii ai cuplului. Un detaliu a ieșit la iveală după mai mulți ani de la înmormântare.

Totul s-a schimbat în viata lui Florin Salam, după această pierdere și nimic nu a mai fost la fel. A rămas singur să-și crească cei doi copii și i-a fost extrem de greu să nu mai aibă soția alături. Deși, în prezent, are o familie frumoasă și copii cu altă femeie, nu o va uita niciodată pe Fănica, care a fost iubirea vieții lui.

Arhivă

Ce detaliu s-a aflat

În ziua înmormântării soției lui Florin Salam s-a întâmplat ceva neobișnuit. Hairstylistul soțiilor de maneliști, prezentă la înmormântare a observat ceva pe chipul Fănicăi. Aceasta părea că zâmbește, a relatat Luciana, coafeza.

Fănica a fost imbrăcată ca o prințesă, iar soțul ei, Florin Salam s-a ocupat ca totul să iasă perfect, în ciuda suferinței sale enorme. Aceasta arăta la fel de bine ca și în timpul vieții, aranjată, coafată și frumos îmbrăcată. Coafeza vedetelor a povestit că în momentul în care i-a aranjat părul, aceasta zâmbea. Deși s-a gândit că este doar o închipuire, mai multe persoane au văzut acest lucru.