Raluca Bădulescu nu are nevoie de prea multe prezentări. Jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Raluca a fost mereu o tipă asumată și a spus lucrurilor pe nume, fără să îi pese prea mult de cei spun din jurul ei. Vedeta a învățat să trăiască după propriile reguli și i-a mulțumit mereu doar pe cei dragi.

Raluca Bădulescu debordează de sinceritate, iar cei care o urmăresc pe Instagram și nu numai, știu asta. Inclusiv în rolul de jurat, Raluca este una dintre cele mai transparente vedete și mereu le spune concurentelor totul verde-n față. Jurata „Bravo, ai til! Celebrities” are în spate zeci de ani și carieră și tot atâtea lecții de viață.

La un moment dat, Raluca a fost invitată la „Detectorul de minciuni”. Vedeta a acceptat cu drag propunerea, mai ales că știa că nu va ascunde nimic de cei care o urmăresc. Raluca Bădulescu și-a propus să fie mai sinceră ca niciodată și a făcut față cu brio testului. Unele răspunsuri i-au șocat pe fani, altele au fost destul de previzibile.

Detaliul pe care nu mulți îl știu despre Raluca Bădulescu. Ce manelist a fost colegul de bancă al juratei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Instagram

Raluca Bădulescu, un elev model

Jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities!” a vorbit deschis despre carieră, viața personală, dar și despre unele amintiri pe care le are legate de perioada copilăriei. Făcând o paralelă între ce a trăit ea și cei trăiesc copii de acum, Raluca Bădulescu s-a considerat o norocoasă că a prins timpurile acelea.

Vedeta a fost mereu o fire libertină, dar a încercat, pe cât de mult a putut, să nu își supere părinții. Raluca a recunoscut că a fost un elev model la școală, că a evitat mereu corigențele, dar a avut două vicii: machiajul și fumatul. Colega lui Maurice Munteanu a povestit cum se ascundea de părinții ei ca să poată fuma sau că să se machieze strident.

Pe lângă toate astea, Raluca Bădulescu le-a mai povestit fanilor un detaliul pe care nimeni nu l-a știut până acum. Vedeta a fost colegă de bancă cu nimeni altul decât Adrian Minune.