Teo Trandafir este una dintre exponente atunci când vine vorba de carieră în televiziune. Teo are ani întregi de experiență pe sticlă, iar prin mâna ei au trecut zeci de persoane dornice de formare.

Teo Trandafir este una dintre veteranele de la Kanal D. După o pauză lungă din fața reflectoarelor, Teo a semnat în 2013 contractul cu Kanal D, acolo unde prezintă emisiunea „Teo Show”. De atunci și până acum, vedeta a bifat zilnic emisiuni alături de colegul ei, Bursucul. Profesionistă din fire, Teo a făcut ca fiecare ediție să genereze cifre bune de audiență, iar invitații au fost mereu bine aleși.

Detaliul pe care nu multă lume îl știe despre Teo Trandafir. Ce job a avut vedeta înainte de a ajunge pe micile ecrane?
Elle

Teo Trandafir a abut joburi în domenii care n-au nicio legătură cu televiziunea

Pe Teo Trandafir toată lumea o știe de la tv și o asociază mereu cu aparițiile media. Ceea ce nu mulți știu este faptul că înainte de a deveni cunoscută, Teo a avut joburi obișnuite. Vedeta a lucrat într-o fabrică de sticlă, a fost vânzătoare de bilete și meditatoare de engleză. Toate aceste meserii au pus câte o cărămidă la personalitatea ei și au ajutat-o să devină omul de astăzi.

„Vindeam sticlărie și bilete de odihnă în magazinul Eva, din București. Asta am făcut la început. Am plecat de la raionul meu de sticlărie, m-am dus la facultate. Am dat masterul, am luat 10, l-am băgat într-un caiet studențesc și m-am întors la tonetă. Cu diplomă cu 10 în caiet.”, și-a amintit cu drag Teo Trandafir.

Este o perioadă în viaţă când fiecare trecem prin situaţii grele, iar oamenii au tendinţa să ne judece. Dacă te văd că strângi gunoaie, te judecă, crezând că toată viaţa ai făcut şi vei face asta. După o perioadă, m-am angajat la radio ca secretar-dactilograf. Nu direct pe post. Am învăţat că oamenii au o perioadă a lor. Niciodată să nu îi judeci după aparenţe”, a dezvăluit Teo Trandafir, potrivit celor de la ciao.ro.