Nicole Cherry nu are nevoie de prea multe introduceri. Artista a crescut pe scenă, în fața fanilor și i-a bucurat cu zeci de hituri. De la „Memories” și până în prezent au trecut mulți ani, iar fetița cu codițe a devenit o adevărată femeie. Cireșica este foarte transparentă cu fanii ei, dar nu mulți știu cum o cheamă, de fapt, pe artista lui preferată.

Ce scrie în buletinul lui Nicole Cherry?

Nicole Cherry și-a ales numele de scenă special pentru a-i purta noroc și se pare că nu s-a înșelat deloc. Alegerea nu a fost deloc una întâmplătoare. Artista adoră cireșele și aproape că nu exista zi de vară fără să nu introducă fructele în meniu. De la anumite glume pornite în sânul familiei și până la numele de scenă a mai fost un singur pas. Bineînțeles, Cireșica a păstrat ceva și din numele ei real, dar prea puțin.

Cei care o urmăresc pe Nicole Cherry știu foarte bine că pe aceasta o cheamă Nicoleta, dar mai este un detaliu legat de numele ei. Nicoleta nu este singurul prenume pe care îl are artista. În buletinul ei mai apare și prenumele Janina, iar numele complet este Nicoleta Janina Ghenea. Având în vedere că ea are un nume atât de frumos și pentru fiica ei a ales două prenume la fel de puternice ca rezonanță.

Detaliul pe care nu multă lume îl știe despre Nicole Cherry. Care este, de fapt, prenumele complet al artistei?
PRO TV

Cum o va chema pe fetița artistei?

Acum, că mai are un pic și o va aduce pe lume pe Anastasia, Nicole Cherry s-a gândit să dezvăluie și cel de-al doilea nume. Pe lângă Anastasia, cea mica va mai avea un nume și nu este deloc unul întâmplător.

”O să aibă și un nume de sfânt. Încă nu ne-am hotărât pentru că ea ar putea să se nască și în perioada St. Andrei și în perioada St. Nicolae. Am spus că dacă va fi chiar născută într-o zi sfântă, probabil o să aleg acel nume de sfânt. Dacă nu, mi-aș dori să fie Maria, dar nu știu încă, oscilăm.” spunea Nicole Cherry acum câteva săptămâni pe Instagram.