Află ce nu-i place Lidiei Buble să vadă la un bărbat.

Prezentă la un eveniment, Lidia Buble a fost luată la întrebări de către un paparazzo. Acesta a întrebat-o pe artistă ce nu-i place să vadă la un bărbat. Lidia Buble n-a stat foarte mult pe gânduri și a răspuns curiozității venite din partea acestuia.

Ei bine, domnilor, dacă o simpatizați pe Lidia Buble și vă gândiți dacă ați putea să o cuceriți, trebuie să aflați care este lucrul pe care nu-l place agreează aceasta la un domn.

https://www.tiktok.com/@starloveib/video/7119537286106156294?_t=8UBaZLzqqvN&_r=1

„Nu-mi place să văd pantalonii foarte mulați pe un bărbat. Mi se pare că pantalonii mulați sunt strict pentru noi femeile. Asta nu-mi place să văd.” a declarat Lidia Buble

„Nu sunt o persoană cu care se trăiește ușor..”

În ceea ce privește bărbatul ideal pentru Lidia Buble, aceasta a dezvăluit ce „criterii” ar trebui să îndeplinească pentru a o cuceri iremediabil. Aceasta își dorește ca partenerul său să o considere mai importantă decât orice altceva, să fie credincios, dar să-i și înțeleagă stilul de viață. În același timp, iubitul său trebuie să o susțină necondiționat în tot ceea ce-și propune să facă.

„Întotdeauna mi-am dorit să cunosc un om care să mă iubească pentru ceea ce sunt eu, să se îndrăgostească de mine, că i-am plăcut eu.

Să mă pună pe mine mai presus de nevoile lui, așa fac și eu când intru într-o relație, să fie un om credincios, să fie un om care să-mi accepte dualitatea, nu sunt o persoană cu care se trăiește foarte ușor, să-mi înțeleagă job-ul pe care îl am. (… ) Să mă iubească sincer și să mă susțină în ceea ce fac.” a mărturisit Lidia Buble în podcastul lui Damian Drăghici

Lidia Buble și Răzvan Simon au format timp de cinci ani un cuplu. În prezent, atât Răzvan, cât și Lidia sunt implicați în alte relații sentimentale.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.