Andreea Bălan și Victor Cornea sunt în prezent unul dintre cele mai admirate cupluri de pe rețelele sociale.

Cei doi au reușit să cucerească inimile multor oameni, care îi laudă pentru autenticitatea și naturalețea relației lor. Dar ce a făcut ca artistă să se simtă atrasă de celebrul sportiv? Se pare că un detaliu în special a contat enorm în această poveste de dragoste.

Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc împreună de mai bine de șase luni și se pare că diferența de vârstă de 9 ani dintre ei nu a avut niciun impact negativ în relația lor.

Instagram

Într-un interviu recent, Andreea Bălan a dezvăluit detalii despre începutul relației lor și despre ce a făcut ca Victor să fie alegerea potrivită pentru ea.

Ce a făcut-o pe Andreea Bălan să se îndrăgostească de Victor Cornea

Unul dintre aspectele care a atras-o pe Andreea Bălan la Victor Cornea a fost faptul că acesta îi acceptă în mod sincer și fără rezerve fetițele.

Fiind și el un tată dedicat, Victor a reușit să devină o „figură paternă” pentru cele două fiice ale Andreei Bălan. Aceasta este o calitate extrem de importantă pentru artistă, mai ales că fostul ei soț, George Burcea, este plecat în America și interacționează cu fetițele foarte rar.

„Înainte să fiu cu Victor, mereu am spus că oricine va fi alături de mine va primi iubire de trei ori: de la mine și de la cele două fiice ale mele. Fetelor mele le-a fost ușor să aibă încredere în alegerile mele și dacă eu decid să fiu cu un bărbat și să-l iubesc, este evident că și ele îl vor iubi. Victor s-a integrat minunat în familia noastră, deoarece el, la fel ca mine, are multă iubire de oferit. El este un tată delicat, empatic, blând și bun, iar având deja un fiu, știe cum să se comporte cu răbdare și empatie.

Ella și Clara au avut nevoie de o figură masculină în viața lor, mai ales că tatăl lor este plecat în America și îl văd foarte rar. Astfel, Victor a venit să umple un gol important în viața lor, acela al unei figuri paterne. Suntem o familie plină de voie bună și facem mereu nazbâtii împreună”, a declarat Andreea Bălan într-un interviu acordat postului de televiziune Antena Stars.

O relație bazată pe iubire și încredere reciprocă

Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Victor Cornea pare să fie consolidată de iubirea și încrederea reciprocă pe care cei doi o simt unul față de celălalt.

Atracția inițială a fost doar un aspect al întregii conexiuni profunde și autentice pe care aceștia o împărtășesc.

Relația cu Victor a adus în viața Andreei Bălan stabilitate și un sentiment de siguranță de care avea nevoie atât ea, cat și cele mici.

Căldura și afecțiunea pe care Victor le dăruiește celor două fetițe au făcut ca ele să îl vadă ca pe un tată adevărat, care le iubește și le protejează așa cum ar face-o și propriul lor tată.

Pe lângă acest aspect, Andreea Bălan a fost impresionată de natura empatică și îngrijitoare a lui Victor.

El este mereu acolo pentru ea și pentru fetițele sale, oferindu-le sprijin și înțelegere în orice situație. Completându-se reciproc și având o conexiune profundă, cei doi formează o familie puternică și fericită.