Într-o dezvoltare de ultimă oră a anchetei privind crima care a șocat comunitatea de lângă Autostrada București-Pitești, procurorii au descoperit că bărbatul acuzat de uciderea unei femei a încercat să șteargă urmele infracțiunii, inclusiv prin curățarea locuinței cu clor.

Anchetatorii au reușit să reconstituie traseul crimă, ajungând la concluzia că atacatorul, un cetățean turc, a încercat să ascundă consecințele faptei sale, dar o pată de sânge găsită pe o pungă de plastic ar putea să îi determine condamnarea. Potrivit procurorilor, aceasta conținea profilul genetic al victimei.

În fața judecătorilor, bărbatul și-a exprimat regretele, afirmând, printre lacrimi, că a comis crima din cauza problemelor legate de bani, susținând că victima îl folosea pentru sumele investite în jocuri de noroc.

Procurorii au dezvăluit că bărbatul a luat victima de la o sală de jocuri, ducând-o acasă unde, în urma unui conflict violent, și-a pierdut controlul și a ucis-o. Ulterior, a încercat să ascundă corpul abandonându-l pe un câmp în apropierea autostrăzii, însă detaliile minuțioase de curățenie efectuate în baia locuinței sale i-au condus pe anchetatori spre el.

Grigore Marian, avocatul apărării, a transmis că clientul său își exprimă profunde regrete și că nu a intenționat să comită crima, ci „s-a pierdut și-a ieșit din fire”.

Anunțul dispariției victimei a fost făcut de sora acesteia, care a devenit suspicioasă când bărbatul a încetat să mai comunice și i-a returnat buletinul victimei, înfășurat într-un șervețel – un gest care a adăugat suspiciuni cu privire la implicarea lui în dispariție.

Printre probele adunate de anchetatori se numără și arma crimei, identificată ca fiind un scaun, alături de alte dovezi care subliniază premeditarea actului.