Reclamă
Reclamă

Un pompier din Argeș a murit „misterios” în timpul unei intervenții de stingere a unui incendiu de vegetație, pe autostrada A1 București – Pitești. Legiștii urmează să efectueze autopsia pentru a stabili care a fost, de fapt, cauza decesului. 

Tragedia s-a întâmplat miercuri. Pompierii de la Detaşamentul Bradu fuseseră alertaţi cu privire la izbucnirea unui incendiu de vegetaţie pe A1, la km 113.

„În timpul misiunii, unul dintre membrii echipajului din care făcea parte l-a văzut căzut la pământ şi au început de urgenţă manevrele de resuscitare.

Alte două echipaje SMURD de prim ajutor calificat şi de terapie intensivă mobilă s-au deplasat în sprijin”, precizează IGSU. Echipajele medicale au preluat pacientul cu manevre de resuscitare în curs şi l-au transportat la spital unde a fost constatat decesul.

Reclamă

Atunci când a fost găsit cu răni grave

Bărbatul de 47 de ani a fost găsit căzut lângă autospecială. Potrivit surselor, pompierul ar fi avut răni vizibile, dar şi traumatisme interioare. Ancheta a fost preluată de Parchetul Militar. În prezent, anchetatorii aşteaptă acum rezultatele autopsiei pentru a se lămuri ce s-a întâmplat exact cu pompierul.

Se pare că, pentru a ajunge la locul afectat, pompierii practic au trebuit să treacă peste nişte parapeţi de zăpadă. Anchetatorii cred că pompierul ar fi căzut când a încercat să treacă peste acei parapeţi, dar sunt mai multe ipoteze, inclusiv acea ca el să fi suferit de o afecţiune de care să nu fi ştiut şi să i se fi făcut rău.

Detalii șocante în cazul morții misterioase a pompierului din incendiul de pe A1. Mesajul Parchetului Militar
Pixabay

Militarul era văduv și avea o fată de 18 ani

Acum un an,  pompierul rămasese văduv, după ce soţia lui a murit de cancer. Singurul lor copil, o fiică acum în vârstă de 18 ani, și-a pierdut, din păcate, și ultimul părinte.

„Dumnezeu să-l ierte şi să îl odihnească în pace. Sincere condoleanţe. Poate IGSU, conform legii, vine în sprijinul fetiţei lui care a rămas singură”, spune Vasile Casapu, fost consilier Juridic la Inspectoratul Pentru Situatii de Urgentă Arges.

Reclamă
Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro