Reclamă
Reclamă

Detalii șocante ies la iveală în cazul fetiței de șapte ani din județul Olt, care a căzut de la etajul patru al blocului în care locuia împreună cu tatăl vitreg și mama sa. În urma audierilor, s-a dovedit că incidentul a pornit de la un conflict între părinți, în care fetița a intervenit, devenind astfel victima violenței domestice. Poliția a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Potrivit declarațiilor Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județeană Olt, „au fost conduse la sediul poliției mai multe persoane pentru audieri, de asemenea în cauză a fost emis și un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de cinci zile.”

Prima persoană care a ajuns la fetiță după incident a fost vecina de la parter. Aceasta a declarat: „Am auzit troncănit de copertină, un zdruncinat zdravăn, că de aia m-am panicat, nu știam ce se întâmplă, a căzut lângă rufe și apoi am găsit-o jos.”

Reclamă

Tatăl natural al fetiței, Iancu Cosmin, a încercat de mai multe ori să o ia la el acasă din cauza abuzurilor la care era supusă. „Eu am încercat de multe ori să îi spun ei să îmi dea fata mie, dar nu a vrut. Dacă mergea la baie și trântea capacul de la toaletă zbiera pe ea, dacă trântea o ușă zbiera pe ea, ce mi-a spus fata vă spun și eu,” a declarat acesta.

În prezent, fetița este internată la spitalul din Balș, la secția de terapie intensivă, și se află în stare gravă.

Anchetatorii continuă investigațiile, iar ordinul de protecție provizoriu rămâne în vigoare. Concluzia este clară: fetița a devenit victima violenței domestice, iar cazul a atras atenția asupra necesității de a proteja copiii aflați în situații similare.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro