În continuare ies la iveală noi detalii în cazul fraților Tate! Iată ce trebuiau să facă bărbații care voiau să ajungă în cercul de adepți al fraților Andrew și Tristan Tate. 

Noi detalii revoltătoare în cazul fraților milionari, Tate. Bărbații care voiau să facă parte din cercul de adepți ai acestora trebuiau să treacă un test suprem pentru a avansa la nivelul următor în Academia Hustler.  

Mai clar, bărbații care voiau să ajungă în cercul de adepți al fraților Tate trebuiau să plătească fiecare câte 5.000 de dolari pentru a fi bătuți de luptători profesioniști. Acesta era testul suprem prin care cursanții academiei puteau trece la nivelul următor. Ajunși în acest nivel, Andrew și Tristan le promitea că se vor îmbogăți și vor avea parte de orice femeie își doresc. 

Noi detalii despre frații Tate

Potrivit Vice, totul se întâmplă la un hotel dintr-o stațiune de la munte din România. Luptele sunt supravegheate de medici de la ambulanță. Unul dintre reporterii publicației Vice, care l-a însoțit pe Andrew Tate peste tot, a acceptat să intre în cușcă pentru a vedea ce înseamnă această experiență. 

Niciun bărbat nu a ieșit câștigător în luptele din cușcă. Totuși, cei care s-au luptat, au avut oportunitatea de a intra în cercul de adepți ai fraților Tate. Milionarii le promiteau că vor avea mai mulți bani, mai multe femei și multe alte beneficii. 

Academia online ale celor doi frați asta și promite, dorind să îi convingă pe bărbați că vor deveni masculi alfa. Cercul de adepți ai milionarilor se numește War Room. Aceasta afacere le aduce pentru fiecare tranșă de recruți suma de 500.000 de euro. 

Detalii noi despre afacerea fraților Tate! Cât plăteau adepții pentru a fi bătuți de luptători profesioniști

Andrew și Tristan Tate rămân în arest

Între timp, magistrații Tribunalului București au decis prelungirea mandatului de arest preventiv atât pentru frații Andrew și Tristan Tate, cât și pentru cele două femei, acuzate de complicitate. Judecătorii au admis solicitarea procurorilor DIICOT și au decis prelungirea arestării preventive pentru frații Tate până pe 27 februarie. 

Procurorii DIICOT i-au reținut pe data de 29 decembrie pe Andrew și Tristan Tate, dar și pe cele două complice ale lor, fiind acuzați de formarea unui grup infracțional organizat pentru a exploata sexual șase femei. Cu toate acestea, ei au negat că ar fi comis o astfel de infracțiune. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.