Dana Săvuică a făcut dezvăluiri neașteptate despre bărbații care i-au făcut avansuri.

Fără doar și poate, Dana Săvuică se numără printre cele mai apreciate vedete de la noi. De-a lungul timpului, blondina a fost curtată de bărbați extrem de cunoscuți din lumea mondenă. Deși este trecută de prima tinerețe, vedeta se menține în formă maximă și atrage mereu privirile bărbaților. Iată numele la care nu te fi așteptat, cu siguranță.

Dana Săvuică: „Cătălin Botezatu mi-a făcut avansuri

Blondina a mărturisit că designerul a fost atras de ea. Nici nu e de mirare, având în vedere că ea este prima femeie din România care a acceptat să pozeze pentru revista Playboy. De altfel, și Adrian Enache și Giovani Becali au încercat să o cucerească pe Dana Săvuică.

„Adrian Enache, Giovani Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri”, a mărturisit Dana Săvuică în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Dana Săvuică a trecut printr-un divorț, după o căsnicie de 25 de ani. În cadrul aceleiași emisiuni, vedeta a povestit și ce a dus la această decizie, având în vedere că erau împreună de atâția ani. Se pare că Răzvan Stanciu i-a fost infidel Danei Săvuică, dar la mijloc a fost vorba și de ceva momente de gelozie, blondina mărturisind că ar fi fost dispusă să treacă peste aceste situații neplăcute pentru a-și salva mariajul.

Detalii neștiute din viața amoroasă a Danei Săvuică. Ce bărbați celebri i-au făcut avansuri blondinei
Facebook

Tot atunci, Dana Săvuică recunoștea că i-a fost destul de greu să accepte că relația a ajuns la final și să treacă peste despărțirea de omul alături de care își petrecuse mulți ani. Vedeta mai povestea atunci că nu s-ar fi gândit vreodată că va ajunge să divorțeze de Răzvan Stanciu.

„Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele.

Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta”, a mai povestit vedeta.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.