Cea mai bună tenismenă din România, Simona Halep, a avut în trecut o relație cu Costa Sponte, băiatul fostului vicepreședinte FCSB, Teia Sponte. Conform Evz.ro, aceștia plănuiau să se căsătorească, însă până la urmă s-au despărțit. Între timp, bărbatul a devenit milionar și s-a însurat cu o fată de 20 de ani.

Bunica Simonei Halep: Familia noastră este foarte mare, niciunul nu a luat români

Bunica Simonei Halep povestea în anul 2016 că familia sportivei voia ca ea să se căsătorească cu un machidon, nu cu un român.  

„Familia noastră, Halep, este foarte mare și niciunul nu a luat români. Cipani suntem. Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român. Mi-a zis așa: Maie, nu dau tată de rușine (n.a. nu-l fac de rușine pe tata). Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Nu, nu. Dacă nu știam nu spuneam. E cipan de-al nostru, taică-su a fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toți la un loc. Eram prieteni toți acolo”, povestea bunica Simonei Halep în anul 2016, conform Evz.ro.

Detalii neștiute despre Simona Halep! Cu cine ar fi trebuit să se căsătorească tenismena, de fapt

Planul nu a mers cum trebuia

Se pare însă că ceva nu a mers bine între cei doi și au ajuns să se despartă. În anul 2019, Simona Halep și-a făcut publică relația cu Toni Iuruc. În anul 2021 aceștia s-au cununat civil. Anul acesta, în luna noiembrie, ei aveau programată cununia religioasă. Nunta ar fi urmat să aibă loc la Cazinoul Sinaia. 

Surpriza totală a fost că cei doi au decis să divorțeze. Motivul despărțirii ar fi că Simona Halep intenționa să ajungă în TOP 10 WTA, iar pentru acest lucru muncea din greu. Mai mult decât atât, se pare că antrenorul femeii i-ar fi spus să nu își mai aducă familia la meciuri, pentru a se putea concentra pe meci. Deși era des văzut la tribună, într-un final, Toni Iuruc a dispărut. 

Așa a intervenit, inevitabil, distanța între cei doi. Simona Halep nu a mai avut timp să se vadă cu soțul ei. Ieri, pe data de 8 septembrie, aceștia au divorțat la notar, iar fiecare a luat-o pe drumuri separate.