Reclamă
Reclamă

24 de Ore Sub Lupă: Siguranță, Crimă și Eroism – Ce se Întâmplă în Spatele Ușilor Ministerului Afacerilor Interne?” Echipa noastră a aprofundat ultimele 24 de ore din activitatea Ministerului Afacerilor Interne. Ce s-a întâmplat în realitate cu siguranța ta și a comunității tale? Rezultatele sunt de-a dreptul surprinzătoare.

Combaterea Infracționalității: Măsurile Drastice Luate

Din miezul acțiunilor de menținere a ordinii și siguranței publice, în ultimele 24 de ore, poliția și jandarmii au fost extrem de activi:
– Intervenții la 5.444 de evenimente.
– 3.616 de acțiuni pentru menținerea ordinii publice.
– 1.828 de situații de urgență gestionate.

Peste 1.000 de posibile infracțiuni au fost semnalate. Din acestea, 202 autori au fost prinși în flagrant, și amenzi de 3,2 milioane de lei au fost aplicate.

Securitatea Rutieră și Frontiera: Consecințele Stricte

Reclamă

Acțiunile în domeniul siguranței rutiere au fost la fel de ferme:
– 222 certificate de înmatriculare retrase.
– 670 permise de conducere reținute, 67 pentru alcool și 19 pentru droguri.
– 13 persoane urmărite național sau internațional au fost depistate.

La granițe, s-au înregistrat 35.743 de mijloace de transport și 145.925 de persoane care au intrat în țară, inclusiv 17.031 de cetățeni ucraineni.

Salvările Eroice și Controalele Riguroase

Pompierii nu au fost mai prejos:
– 186 de controale pe linia prevenirii incendiilor.
– 60 de obiective funcționau fără autorizație.
– Sancțiuni de 453.700 de lei.

Salvatorii au desfășurat 1.427 de misiuni medicale, 146 pentru stingerea incendiilor și 4 pentru descarcerare. 20 de misiuni aero-medicale au fost executate, cu 20 de persoane salvate.

Pentru cei afectați de conflictul din Ucraina, 141.312 permise de ședere au fost emise până în prezent. Gradul de ocupare al centrelor de cazare este de 42,9%.

Rămânem alături de forțele de ordine și apreciem eforturile neobosite depuse pentru a asigura un mediu sigur și protejat pentru fiecare cetățean. Observăm cu claritate importanța rolului și prezenței lor în fiecare moment al zilei, în fiecare colț al țării.

De la supravegherea străzilor până la controlul riguros al frontierei, eroii noștri anonimi rămân dedicați misiunii lor, indiferent de provocările cu care se confruntă.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro