Povestea de dragoste dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda a început în urmă cu 8 ani. Atunci, artistul a dat-o uitării pe femeia cu care a fost împreună 4 ani. Fosta iubită și-a refăcut viața, iar de curând s-a căsătorit. 

Valentina, părăsită la scurt timp după ce Tavi Clonda a cunoscut-o pe Gabriela Cristea

Deși era împreună cu Valentina, acest lucru nu l-a împiedicat pe Tavi Clonda să își îndrepte atenția către Gabriela Cristea. Ba mai mult, cei doi intenționau să se căsătorească, semn că relația era una serioasă. La opt ani de la momentul despărțirii, Valentina s-a căsătorit cu bărbatul care a făcut-o fericită după ce a fost părăsită de Tavi Clonda, notează fanatik.ro.

Chiar dacă Tavi Clonda și-a dorit să înceapă o relație cu Gabriela Cristea, tânăra ar fi sperat la împăcare. În urmă cu ceva timp, artistul mărturisea că relația dintre el și fosta iubită se terminase înainte să o cunoască pe Gabriela Cristea.

În timp ce Tavi Clonda susținea că nu mai există cale de împăcare, Valentina încă spera că artistul să se întoarcă la ea. Chiar dacă nu a ajuns să facă marele pas alături de artist, tânăra și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat. Jobul nu îi permite să rămână departe de lumea mondenă. Tânăra are o afacere care se ocupă cu organizarea de evenimente.

Detalii neștiute despre fosta relație a lui Tavi Clonda. Acesta și-a părăsit iubita pentru a fi împreună cu Gabriela Cristea
Colaj Substantial

Tavi Clonda a continuat să își vadă de relația cu Gabriela Cristea. Chiar prezentatoarea Tv posta cu ocazia aniversării celor opt ani de relație un mesaj. Atunci, Gabriela Cristea lăsa să se înțeleagă că nu le-a fost deloc ușor să rezite împreună, dar au depășit fiecare obstacol.

8 ani de când am făcut poza asta, daca puteți să vă închipuiți… când au trecut? Dar dacă mă uit la câte s-au “adunat” pe lângă noi realizez că aveam nevoie de acest timp”, scria Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.