Reclamă
Reclamă

Angela Forero este pregătită pentru aventura vieții sale. Emisiunea reprezintă pentru Angela cea mai mare provocare. Este puternică și încrezătoare în forțele proprii. Va lupta cu toate forțele pe traseu și speră că va câștiga marele premiu al emisiunii „Survivor România” 2022, sezonul 3. Duminică, 16 ianuarie 2022, a început cea mai așteptată și urmărită emisiune din țara noastră, „Survivor România 2022”, sezonul 3.

Cine este, de fapt, Angela Forero și care este meseria sa

Angela Forero a fost nerăbdătoare să plece în cea mai tare aventură a sa pe tărâmul exotic din Republica Dominicană. Aceasta se va lupta pentru marele premiu și va face tot posibilul să reziste cât mai mult în junglă. De asemenea, și-a luat angajamentul că va demonstra că este o adevărată supraviețuitoare și nu va lăsa niciun obstacol să stea în calea sa.

Angela Forero este una dintre cele 6 războinice ale emisiunii „Survivor România” 2022, sezonul 3. Are 36 de ani și, de profesie, este medic veterinar. La un simplu click pe conturile sale de socializare, se poate observa că este pasionată de sport, deoarece, aproape zilnic, aceasta posta imagini din sala de fitness. Se observă cu ochiul liber că are o formă fizică de zile mari, astfel antrenamentele au dat roade și rezultatele s-au văzut rapid. Angela Forero se mândrește cu un trup de viespe, abdomen și picioare tonifiate, atent lucrate în sala de forță. Putem spune că este o fană înrăită a antrenamentelor fizice.

Detalii neștiute despre Angela Forero, concurenta de la „Survivor România”. Cine este, de fapt, roșcata puternică din Dominicană
Știri România

Angela Forero este pasionată de limba italiană. Se poate remarca acest lucru pe Instagram, unde descrierile fotografiilor sunt, de cele mai multe ori, în italiană, iar mai apoi în engleză. Este o persoană destul de activă pe rețelele de socializare. Aceasta spune că este inginer agroindustrial, cât și geolog. Este conștientă de atuu-rile pe care le are, motiv pentru care s-a și înscris la emisiunea „Survivor România” 2022.

Reclamă

Ca toți ceilalți concurenți, Angela Forero s-a arătat foarte entuziasmată și nerăbdătoare să intre în „pâinea” competiției. Cu siguranță, aceasta își dorește să devină preferata publicului din cadrul show-ului „Survivor România” 2022 și, de ce nu, revelația sezonului.

Reclamă
Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro