Soția președintelui Klaus Iohannis preferă să stea departe de ochii curioșilor. Ea nu dă multe detalii din viața personală niciodată. Deși este soția celui mai important om din stat, Carmen Iohannis își vede în continuare de cariera în sistemul de învățământ.
În urmă cu câțiva ani, un amic al familiei Iohannis a vorbit pentru un site de știri despre mâncarea pe care o preferă Prima Doamnă. Se pare că aceasta este un fan al bucătăriei franțuzești. Deși își poate permite oricând un bucătar personal, Carmen Iohannis preferă să își gătească singură.
Informații neștiute despre Carmen Iohannis
Conform sursei citate care a vorbit pentru WowBizz, soția președintelui României este o femeie modestă. Ea știe să aibă grijă de casă și să gătească tot felul de preparate sofisticate. Cu toate aceastea, Carmen Iohannis nu uită că este româncă, de aceea, mâncărurile tradiționale îi ies perfect.
Potrivit prietenului celor doi soți, Carmen Iohannis știe să gătească o ciorbă de perișoare incredibilă. Aceasta ar fi învățat de la mama ei să gătească.
„E cea mai bună ciorbă pe care am mâncat-o eu vreodată, și toată lumea o apreciază”, a declarat bărbatul, care este un prieten vechi al familiei Iohannis.
Familia Primei Doamne a României, una înstărită
Carmen Iohannis s-a născut pe data de 2 noiembrie 1960, în localitatea Sântu, din județul Mureș. Ea provine dintr-o familie de români, greco-catolici. Aceștia erau înstăriți, având în vedere că tatăl femeii era blănar și câștiga foarte mulți bani.
Soția președintelui țării a fost un copil bine educat. Părinții ei au vrut să scoată ce este mai bun din ea, motiv pentru care au dat-o de mică la lecții de pian și la cursuri pentru balet. Totuși, se pare că dacă nu ești făcut pentru un lucru nu îl poți duce până la capăt. Carmen Iohannis nu și-a făcut o meserie din aceste două pasiuni, ci a preferat să lucreze în sistemul de învățământ.
Carmen Iohannis este profesor de limba engleză, în Sibiu, la acest moment.