Mihaela Rădulescu și Ștefan Bănică au format un cuplu în urmă cu mai mulți ani. „Diva de Monaco” și artistul se iubeau la nebunie în acea perioadă, însă cineva neașteptat le-a stricat celor doi mariajul. Povestea lor de dragoste a lăsat cu gura căscată foarte mulți fani ai acestora în perioada cu pricina. Ulterior, când cei doi s-au despărțit, fanilor nu le-a venit să creadă.

În acea perioadă s-au speculat foarte multe lucruri în presă. Cum ar fi, faptul că el era prea gelos și că ar fi inițiat un scandal de proporții în timpul unui festival. Apoi, și faptul că ea ar fi fost la fel de geloasă, întrucât îl urmărea pe cântăreț să se asigure că nu îi este infidel.

Care a fost finalul relației dintre Mihaela Rădulescu și Ștefan Bănică

Cei doi au pus capăt relației chiar în apartamentul pe care Mihaela Rădulescu l-a primit de la Viorel Lis. Într-o dimineață, pe ușa locuinței în care cei doi încă mai conviețuiau, a intrat Elan Schwartzenberg care a devenit ulterior al treilea soț al vedetei. O sursă apropiată a lui Ștefan Bănică a dezvăluit că Elan venise acolo s-o ajute pe Mihaela cu mutatul.

„Mihaela îl chemase să o ajute la bagaje. Şi-au împachetat împreună hainele, Ştefan era în altă cameră. Aşa s-a terminat între ei. Ea şi-a adus, practic, noul amant să o ajute cu mutatul. Nici nu şi-a luat tot, ce nevoie ar mai fi avut? Şi casa (n.r. – un apartament cu 3 camere) i-a lăsat-o tot lui Ştefan.

După ceva timp, când el şi-a mai revenit, pentru că a suferit mult după Mihaela, tot acolo a locuit cu Cami, mama lui Ştefănuţ. Şi tot acolo a început şi relaţia cu Andreea Marin. După plecarea Mihaelei, apartamentul a fost redecorat de Cami. Probabil exista dorinţa aceasta de a şterge orice urmă a Răduleascăi din casă.” a declarat o prietenă a lui Ștefan Bănică la acel moment.

Detalii inedite din fostul cuplu Mihaela Rădulescu - Ștefan Bănică. De ce l-a părăsit, de fapt, „diva de Monaco”, pe artist
social media

Cât timp a durat mariajul celor 2

Mariajul lor a durat doar 5 ani. În 1999, cei doi au divorțat, iar despărțirea lor a ajuns în revistele și ziarele de scandal. La vremea aceea, se specula faptul că Ștefan Bănică ar fi fost violent cu prezentatorea Tv, lucru pe care aceasta l-a contrazis apoi. Pe parcurs, cei doi au mai avut relații și căsnicii, iar asta i-a adus din nou în centrul atenției.