Pentru Iolanda, experiența trăită în emisiunea matrimonială nu i-a adus fericire, ci mai degrabă tristețe. După ce a fost descalificată, tânăra nu a ezitat să îi dea replica lui Mihai, cel care s-a arătat interesat să o cunoască mai bine. Doar că legătura lor nu s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste, ci o situație mai degrabă dificilă. 

Iolanda, dezamăgită de atitudinea lui Mihai

După descalificare, fostul concurent a mărturisit că tânăra ar fi fost infidelă. Iolanda neagă acest aspect, precizând că aceasta ar fi fost cel care juca la două capete. Invitată în emisiunea „Teo Show”, tânăra și-a spus partea ei de adevăr. Iolanda a mărturisit că Mihai nu a merit atenția ei și că a făcut o mare greșeală atunci când și-a dorit să îl cunoască mai bine.

„Am făcut o alegere atâta de proastă pentru mine. Eu am văzut ce lumea nu a văzut la televizor”, i-a spus Iolanda lui Teo Trandafir.

Detalii din culisele emisiunii „Casa Iubirii”. Cum s-au înțeles de fapt, Iolanda și Mihai
Captură Tv

Iolanda a recunoscut că a stat de vorbă cu fostul iubit, dar nu s-a pus problema unei relații, ci pentru a încheia orice socoteală cu acesta. Intențiile tinerei au fost interpretate altfel de Mihai, care este de părere că și-ar fi dorit să reia legătura cu fostul iubit.

„A doua oară când ne-am văzut nu era la fel. Când vorbeam despre relație, el vorbea despre emisiune. Mă întreba cum dădeam mai bine la public. I-am zis să te porți cum crezi tu. Eu trebuie să mă îndrăgostesc de tine. Se uita la tot felul de emisiuni și făcea comparații”, a mai spus Iolanda în cadrul emisiunii.

Se pare că între cei doi nu există șansa unei împăcări. Iolanda a spus pe un ton ferm că nu își mai dorește să țină legătura cu Mihai după emisiune, mai ales după acuzațiile aduse acesteia. Tânăra este de părere că Mihai a venit în emisiunea matrimonială doar pentru a se afirma și nicidecum pentru a-și găsi o iubită.

„Nici nu l-aș mai suna vreodată. Mie mi se pare că poți să înșeli pe cineva dacă ai ceva cu cineva. E foarte ciudat să zici asta. Noi eram în primele trei zile, abia ne-am cunoscut. Are un film în capul lui pe care doar el îl înțelege”, a declarat tânăra.