Un nou conflict a izbucnit între cunoscutul protestatar Marian Moroșanu, cunoscut drept „Ceaușescu„ și fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Mitică Dragomir.

Fostul fotbalist și politician, Dragomir, se afla în sediul unei televiziuni. Ceaușescu îl aștepta afară, cu un steag al Partidului Comunist Român, iar când fostul sportiv a ieșit din clădire, Ceaușescu i-a cerut un autograf pe steagul pe care „l-a iubit”. 

Ulterior, lucrurile au degenerat și cei doi bărbați s-au luat la bătaie. În conflict a intervenit și bodyguardul lui Mitică Dragomir. Ceaușescu acuză că cel din urmă i-ar fi dat doi pumni în ochi, motiv pentru care a ajuns la UPU. 

Marian Ceaușescu îl va da în judecată pe Mitică Dragomir

Jurnaliștii Substanțial.ro au vorbit despre acest incident cu Marian Ceaușescu. Bărbatul îl acuză pe Mitică Dragomir că pe timpul în care a condus echipa de fotbal a Miliției, Victoria București, între 1987 și 1989 a făcut cele mai mari blaturi din fotbalul românesc. Mai mult decât atât, Mitică Dragomir a fost condamnat la trei luni de închisoare în anul 1976 pentru că se juca ilegal poker și barbut.  

De asemenea, în anul 1990, el a fost condamnat la șapte luni de închisoare, fiind acuzat de abuz în serviciu în timpul în care conducea Victoria București. 

„Milițian spurcat, escroc”

Se pare că Marian Ceaușescu are o problemă clară cu Mitică Dragomir, din moment ce abia l-a așteptat să iasă din sediul televiziunii. Când l-a văzut, protestatarul i-a lansat mai multe provocări, făcându-l pe cel din urmă „milițian spurcat, borfaș și escroc”. Ulterior, Mitică Dragomir s-a năpustit asupra lui Ceaușescu, și a încercat să îl lovească cu piciorul. 

EXCLUSIV | Detalii de ultimă oră în scandalul dintre Marian Ceaușescu și Mitică Dragomir! Decizia luată de protestatar

După ce bărbatul în vârstă de 76 de ani a intrat în mașină, și-a făcut apariția bodyguardul acestuia. Bărbatul l-ar fi lovit pe Ceaușescu cu pumnii în ochi. Așa a ajuns protestatarul la urgențe la oftalmologie. Mai mult, se pare că Dragomir și bodyguardul acestuia ar fi încercat să îi smulgă telefonul protestatarului, în timp ce acesta filma. Marian Moroșanu ne-a declarat că va depune plângere împotriva lui Mitică Dragomir pentru vătămare corporală și tâlhărie.  

Ce spune Poliția Capitalei

Poliția Capitalei a transmis că oamenii legii s-au sesizat din oficiu cu privire la acest eveniment. În prezent, se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs altercația.

„În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe  pentru a se stabili participația fiecărei persoane”, a transmis Poliția Capitalei.

„Prieteni” vechi

Dumitru Dragomir și Marian Ceaușescu nu sunt la primul incident de acest gen. În septembrie 2020, tot la ieșirea dintr-o emisiune TV, protestatarul l-a făcut „cu ou și cu oțet” pe Mitică Dragomir. Ceaușescu a folosit cuvinte precum „jigodie, lichea, comunist, scursură, slugă”. Și de această dată cei doi au fost la un pas de bătaie, însă a intervenit șoferul personal al fostului președinte LPD, care a încercat să îl bage mai repede în mașină pe fostul sportiv. 

Conflictul s-a terminat abia după ce Dragomir a intrat cu greu în mașină și a plecat din zonă. Acum, se pare că acesta a fost ajutat de șofer să îl bată pe protestatar.