Deși Elena Merișoreanu are mai multe probleme de sănătate, meseria este pe primul loc.

Artista trebuia să se opereze la picior, însă a amânat momentan procedura. Decizia a fost luată de Elena Merișoreanu deoarece își dorește să lanseze un nou CD. Cântăreața a precizat că nu se simte rău și că și-a făcut tratamentul.

Totul pentru fani

Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a Elenei Merișoreanu. De ce nu a mai ajuns artista să se opereze la picior
Social media

”Vai de mine, nu. În niciun caz. Cartilajul nu se mai reface, dar putem să ameliorăm durerile cu diferite tratamente. Nu mă simt chiar așa de rău, am mai făcut puțin tratament, mă simt mai bine, dar motivul e altul că m-aș fi operat. Lucrez la un CD și am început de câteva luni și mai am de făcut texte, de trimis melodiile să mi le orchestreze, unele dintre ele le fac aici, în București, așa că mai am mult de lucru. Am activitate în perioada asta, așa că nu mă mai gândesc la picior, în las deoparte”, a spus ea la Antena Stars.

Deși fanilor li se pare un sacrificiu imens, pentru cântăreață lucrurile nu stau așa. Îndrăgita artistă a mărturisit că îi face plăcere să-și bucure publicul. La urma urmei, Elena Merișoreanu a cântat de când de știe, iar acest lucru îi aduce o imensă bucurie. S-a dedicat mereu publicului său, iar asta nu o să schimbe tocmai acum.

”Nu e un sacrificiu, e o plăcere pentru că asta am făcut toată viața de când mă știu. Fac asta din plăcere pentru că publicul vrea să ne vadă pe noi și pentru asta fac un CD nou cu o firmă foarte serioasă, așa că ne ocupăm un pic de meseria noastră. Să știi că am fost și mi-am făcut analizele toate. Mi-au ieșit toate bine, la vârsta mea stau bine cu toate.”, a mai spus Elena Merișoreanu pentru Antena Stars.