Apar noi detalii legate de cazul micuței Raisa, fetița care a fost omorâtă pe trecerea de pietoni, în București. Astăzi, 27 ianuarie, anchetatorii vor face expertiza mașinii de poliție implicată în tragicul accident.

Se pare că, la această investigație va participa și Constantin Popescu, polițistul care a provocat tragedia în care micuța Raisa și-a găsit sfârșitul, iar prietena ei a fost rănită, dar și avocații celor două familii.

Detalii de ultim moment despre cazul micuței Raisa, fetița omorâtă pe trecerea de pietoni. Ce doresc familiile să afle despre accident

La experiza cerută de procurori va participa și polițistul care a provacat accidentul în care Raisa a murit. Ei vor să afle mai multe detalii despre modul în care tragedia s-a produs.

Concret, familiile celor două fete doresc să știe care a fost viteza cu care polițistul a circulat în momentul în care a lovit fetițele. Totodată, expertiza va scoate la iveală și dacă avea sau nu mașina girofarul pornit atunci când cele două fete au fost lovite.

Totodată Constantin Popescu va răspunde mai multor întrebări legate de circumstanțele accidentului în care micuța Raisa și-a găsit sfârșitul mai ales că până acum nu s-a aflat de ce polițistul nu le-a văzut pe victime.

De precizat este că, o altă persoană care a fost martoră la teribilul accident a spus că polițistul ar fi stat pe telefon în momentul tragediei, scrie wowbiz. 

Detalii de ultim moment despre cazul micuței Raisa, fetița omorâtă pe trecerea de pietoni. Ce se întâmplă cu polițistul care a accidentat-o
Arhivă

Cum și-a cerut iertare polițistul care a accindetat-o mortal pe Raisa de la familia micuței

În urmă cu doar câteva zile, Constantin Popescu, polițistul care a provacat accidentul în care Raisa a murit, le-a trimis o scrisoare prin care și-a exprimat regretul.

„Nici nu știu cum să încep, durerea pe care v-am pricinut-o îmi este de neimaginat și știu că orice aș spune în aceste momente în fața dumneavoastră nu mai are importanță, dar vreau să-mi cer iertare, știu că nu o voi primi   dar…   Îmi exprim regretul profund față de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin acest tragic eveniment.

Nu pot să mai fac nimic, dar aș da orice să pot să întorc timpul, orice! Pot doar ca în aceste momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiței dumneavoastră, sunt convins că o va face și mă rog în același timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat. 

Știu că nu am cum să vă cer să mă iertați, nici nu mă aștept la asta acum, doar atât sper, ca în viitor să nu mă mai percepeți ca pe un animal, ci ca pe un om care v-a greșit enorm și care va trăi toată viața cu această grea apăsare.

Am greșit, am greșit și nu știu ce pot sa mai fac. Îmi trec multe gânduri și, oricât aș scrie, tot aici revin, regret enorm cele întâmplate și aș da orice să pot să mă întorc și să îndrept ce am făcut. 

Mă opresc aici, pentru că indiferent de cât și ce aș mai spune nu va îndrepta ce am făcut. Aș dori, dacă se poate, să vă trimit un ajutor pentru înmormântare. Orice pot să fac, o voi face! Sincere regrete! Popescu Constantin”,   se arată în scrisoarea trimisă de acesta către părinții Raisei Nicoleta.