Pentru Iolanda, experiența trăită în emisiunea matrimonială nu a fost una atât de bună. Pe lângă faptul că nu și-a întâlnit bărbatul potrivit, tânăra a fost implicată în mai multe neînțelegeri cu Mihai și Cătălin. 

Iolanda și Cătălin, un cuplu în afara emisiunii?

Tânăra a fost descalificată după ce s-a întâlnit cu iubitul ei, Mihai în afara emisiunii. Deși fanii îi vedeau un cuplu, lucrurile nu au stat atât de bine pe cât părea. La scurt timp după ce a ieșit din emisiune, Iolanda a reluat legătura cu Mihai. Chiar și așa, au existat ceva apropieri între ea și Cătălin.

Iolanda a mărturisit că nu ajuns să formeze un cuplu, deși fanii și-ar fi dorit să îi vadă împreună. Tânăra a precizat că au existat câteva ieșiri împreună, dar se pare că lipsa unei discuții serioase și-a spus cuvântul.

„Spre surprinderea tuturor nu mai e nimic. Nu prea mai vorbim. După ce am plecat de la emisiune, de la <Culisele Iubirii>, am fost la o întâlnire la restaurant, după care am mai vorbit puțin, dar cumva, poate și din cauza distanței, că nu ne place atât de mult să ne scriem, ne scriem cam rar, nu ne-am mai scris acum de ceva timp”, a declarat Iolanda într-un interviu pentru WOWnews. 

Detalii de culise din „Casa Iubirii”. Cum se înțeleg, de fapt, Iolanda și Cătălin
Captură Tv

Totuși, Iolanda recunoaște că îl place pe Cătălin și și-ar fi dorit să aibă o relație cu el. Chiar și așa, fosta concurenta a precizat că nu se simte pregătită pentru o relație cu acesta.

„A fost frumos la întâlnire, am vorbit mai mult despre emisiune, despre cum a fost, despre ce ar fi putut să fie, dar a fost bine. Pot să spun că e o atracție. Îmi place de Cătălin, doar că nu știu, poate sunt puțin nepregătită sau un pic nesigură momentan”, a mai spus fosta concurentă de la „Casa Iubirii”.