În urmă cu două zile, Raisa, o copilă de 13 ani din București și-a găsit sfârșitul sub roțile unei mașini de poliție condusă de un polițist. Acest accident este o tragedie pentru toată țara. Părinții au decis ca slujba de înmormântare să fie ținută la aceeași oră la care a trecut în neființă.

Familia minorei este nevoită să își conducă pe ultimul drum copilul. Sâmbătă, 15 ianuarie, trupul neînsuflețit al Raisei se va ridica la ceruri și va deveni un înger pentru părinții ei după slujba de înmormântare.

Când va avea loc înmormântarea Raisei Nicoleta

Înmormântarea Raisei s-a desfășurat sâmbătă, începând cu ora 13.30, aceeași oră la care a avut loc tragicul accident. Fetița s-a stins din viață aproape instant, chiar dacă medicii au făcut tot ce au putut. Preoții se vor ruga pentru sufletul copilei în biserica de pe strada Hotin, din Sectorul 1 al Capitalei.

Moartea Raisei a îndoliat întreaga țară, iar oamenii cer dreptate pentru familia micuței. Lumea a mers la locul accidentului cu lumânări și flori, chiar dacă nu o cunoșteau și este alături de familie. Părinții tuturor copiilor sunt îngrijorați pentru viețile micuților săi după o asemenea tragedie.

Detalii cutremurătoare despre înmormântarea Raisei, fetița de 12 ani ucisă pe trecerea de pietoni de un polițist. Când va fi condusă pe ultimul drum
Captură TV

Raisa nu este singura victimă a accidentului

Fetița nu era singură în momentul în care viața ei a încetat. Aceasta se afla în compania prietenei sale, care a reușit să își salveze viața cumva. Mama ei cere să se facă dreptate și vinovatul, adică polițistul care le-a călcat pe zebră, să plătească pentru tot ce a făcut. Prietena Raisei a rămas șocată după imaginile morbide la care a fost victimă și nu își poate reveni.

 „Se țineau una de cealaltă, de fapt. Au ajuns aproape de trecerea de pietoni și la un moment dat a văzut că venea acest individ cu o viteză destul de mare pentru zona respectivă și pentru faptul că se apropia de trecerea de pietoni.

Copilele atunci au grăbit pasul ca să ajungă pe trotuar și l-au văzut cum a accelerat și mai tare. Pe fetița mea a lovit-o și a aruncat-o pe burtă pe trotuarul celălalt, iar de Raisa nu mai știa”, a povestit mama fetei la Antena 3.