Destinațiile de vacanță se vor schimbă mult după criză care a lovit întreagă lume. Cel puțîn asta au afirmat specialiștii în turism în ultimele săptămâni. Asta pentru că turiștii vor fi temători în a călători. Cu toate acestea, există  zone sigure în care îți poți petrece vacanță în condițîi de siguranță sporite. Destinațiile cele mai potrivite pentru această perioada din Europa au și prețuri accesibile.

Reclamă

Destinațiile preferate de turiștii străini

Destinațiile de vacanță pentru acest sezon vor fi oarecum diferite de cele pe care românii le alegeau în anii trecuți de exemplu. Italia, Turcia, Grecia să Bulgaria erau în topul cautorilor în cadrul agențiilor de turism. Reticență în a călători ar determina în acest an o schimbare în alegerile biletelor de călătorie. Astfel, o opțiune ideală ar putea fi Cipru, sau insalua cea mai estică din Marea Mediterana. Cu multe plaje superbe și unități de cazare  pentru toate gusturile și buzunarele, turiștii își pot petrece aici o vacanță de vis. Puțini știu că insula Cipru are peste 300 de zile însorite pe an, fapt care face din acest loc un veritabil colț de răi. Limassol sau Paphos sunt doar două dintre stațiunile din Ciptru care oferă o varietate de atracțîi pentru toate categoriile de turiști. Agențiile de turism se întrec în acest an în oferte pentru bugetul fiecărui doritor.

Reclamă

Destinațiile de vacanta pentru acest sezon

Destinațiile din Europa de Sud-Est precum Muntenegru pot fi o alegere la fel d einspirata. Pentru cei care iubesc atât marea cât și muntele, Muntenegru este locul perfect pentru un concediu reușit. Cu prețuri atractive și hoteluri superbe,  destinația îi poate cuceri pe români.

De ce să tineti cont

Destinațiile pe care le veți alege în acest an pentru vacanță ar trebui să aibă și alți factori importanți  ”în oferta”. Ar fi indicat că locațiile pe care le alegeți să aibă în promixitate un spital sau o clinică pentru orice eventualitate. De altfel specialiștii ne recomandă să rămânem vigilenți și să păstrăm distanțarea socială chiar și în concediu.