Despre noi

Substantial.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Suntem o platformă media ce își propune să ofere publicului din România acces rapid la cele mai importante informații și știri ale momentului.

Țintim pentru cititorii noștri o experiență plăcută și de calitate livrată exclusiv prin muncă și dedicarea echipei Substanțial.

Pentru că suntem la curent cu cele mai noi evoluții și trenduri din această lume tot mai complexă și digitalizată ne mândrim cu un sistem profesionist de sortare și verificare a fiecărei informații. Audiența pe care o formăm ne motivează zi de zi să ne împingem granițele pentru a livra cele mai relevante materiale în timp util și spre interesul cititorilor noștri. Orice articol devine astfel o sursă de inspirație și de formare a profesionalismului și eticii producătorilor noștri.

Având misiunea de a servi intereselor actuale ale vizitatorilor, produsele pe care le furnizăm oferă mai mult decât informație. Împreună cu colaboratorii și redactorii Substanțial inspirăm și formăm o comunitate vastă de oameni ale căror opinii și preocupări se regăsesc zi de zi în conținutul nostru.

Scopul pe care ni l-am asumat încă de la înființarea acestui proiect este acela de a ne conecta publicul la cele mai importante evoluții din țară și din lume într-un mod cât mai rapid, eficient și captivant.

Stăm înaintea dumneavoastră pentru a da voce întâmplărilor și tendințelor cotidiene. Dezvăluirile noastre vă sunt puse mereu la dispoziție pentru a va putea ajută în formarea celor mai bune decizii și opinii.

Prin eforturile noastre vă asigurăm mijloacele cu care veți ține pasul cu schimbările rapide ce ne înconjoară. În fața fiecărui articol punem interesul cititorilor mai presus decât orice altă calitate. Iar în fața interesului punem întotdeauna adevărul. Este privilegiul nostru să putem construi și relata alături de membrii acestei comunități nesfârșită poveste de succes a lumii în care trăim și pentru asta vă mulțumim.

Nume Firma: Editura Substantial SRL
CUI: 46398355
Registru Comertului: J13/2309/2022