Reclamă
Reclamă

Într-o lume preocupată tot mai mult de sustenabilitate și eficiență energetică, certificatul de performanță energetică pentru clădiri (certificatul energetic) reprezintă un instrument esențial în evaluarea și compararea consumului de energie al acestora.

În acest articol detaliat, vom explora oferta de certificat energetic a companiei Reflex Architecture SRL București, o firmă specializată în domeniul auditului energetic și eliberarea certificatelor de performanță energetică.

Despre Reflex Architecture SRL București

Compania Reflex Architecture SRL București se remarcă prin experiența și profesionalismul echipei sale, formată din auditori energetici atestați pentru clădiri cu gradul profesional I.

Cu o prezență activă în București și județul Ilfov, firma oferă o gamă variată de servicii în domeniul evaluării energetice a clădirilor.

Reclamă

Serviciile oferite de Reflex Architecture SRL București

Serviciile în domeniul certificarii energetice a clădirilor oferite de această companie sunt prezentate pe scurt mai jos.

Eliberare certificate energetice

Una dintre principalele servicii oferite de companie este eliberarea certificatelor energetice pentru clădiri.

Certificatul energetic oferă informații esențiale privind consumul de energie al unei clădiri și clasificarea acesteia într-o anumită clasă energetică, de la A+ (foarte eficientă energetic) la G (foarte ineficientă energetic).

Prin intermediul auditorilor energetici atestați din cadrul acesteia, Reflex Architecture SRL București eliberează certificate energetice conforme cu legislația în vigoare.

Audit energetic pentru imobile

Compania efectuează audituri energetice detaliate pentru imobile, furnizând o evaluare amănunțită a consumului de energie și a eficienței energetice a acestora.

Auditul energetic oferă proprietarilor informații relevante despre caracteristicile clădirii, posibile îmbunătățiri și soluții optime pentru reducerea consumului de energie.

Raport de conformare NZEB

Reflex Architecture SRL București oferă servicii de întocmire a rapoartelor de conformare NZEB (Near Zero Energy Building), cunoscute și sub denumirea de studii NZEB.

Acest raport analizează și evaluează clădirile cu cerințe minime de conformitate energetică aproape egală cu zero, promovând eficiența energetică și utilizarea surselor regenerabile de energie.

Termografie în construcții (termoviziune în infraroșu a clădirilor)

Cu ajutorul tehnologiei de termografie în construcții, compania poate identifica problemele termice și pierderile de căldură dintr-o clădire.

Această tehnică avansată permite auditorilor energetici atestați să identifice zonele critice și să recomande soluții specifice pentru îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor.

Procesul de obținere a certificatului energetic

Pentru clădirile din București și județul Ilfov, Reflex Architecture SRL București oferă o procedură rapidă și eficientă de obținere a certificatului energetic.

După primirea actelor necesare ale clădirii și programarea unei vizite pentru măsurători și observații, auditorul energetic atestat emite certificatul în maxim 24 de ore. Această abordare promptă facilitează procesul de evaluare energetică pentru proprietarii din această zonă.

Prețurile certificatelor energetice

Reflex Architecture SRL București oferă tarife competitive pentru serviciile sale. Prețul unui certificat energetic pentru apartamente este de 250 lei, indiferent de numărul de camere.

Pentru case, prețurile încep de la 400 lei (de la 4 lei pe metrul pătrat, însă sunt negociabile pentru suprafețe mai mari).

Pentru alte tipuri de imobile tarifele sunt negociabile în funcție de suprafața și complexitatea clădirii.

Concluzie

Certificatul de performanță energetică oferit de compania Reflex Architecture SRL București obligatoriu conform legii pentru imobilele ce se construiesc, vând, închiriază sau se renovează major.

Echipa de auditori energetici atestați, serviciile variate și promptitudinea în emiterea certificatelor fac din Reflex Architecture SRL București o alegere de încredere pentru proprietarii care doresc să optimizeze consumul de energie și să își îmbunătățească eficiența energetică a imobilelor.

Reclamă
Share.

Sunt un jurnalist cu o viziune clară și un stil unic. Fiecare poveste pe care o spun reflectă tenacitatea și curiozitatea mea. Renumele meu crește odată cu dezvăluirile curajoase și analizele pătrunzătoare. Chiar și în zgomotul mediatic, vocea mea se distinge și promite inovație.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro