Alex Bodi și Ema Uta petrec separat Crăciunul. Milionarul și blondina au luat această decizie spre surprinderea tuturor.  Deși nu au făcut un anunț oficial in acest sens, totuși, fanii cuplului au intrat la bănuieli în urma unor acțiuni ale celor doi.

Alex Bodi a plecat singur la părinții lui

În mod cert un cuplu atăt de armonios legat nu ar petrece sărbătorile separat. Alex Bodi și Ema Uta, întâmpină Crăciunul în țări diferite, înconjurați  de prieteni sau familii. Decizia de a nu petrece sărbătorile împreună i-a determinat pe fanii cuplului să intre la bănuieli.

Social media

Alex Bodi a plecat din România zilele trecute. După câteva destinații în care a poposit în interes de afaceri, milionarul s-a oprit la părinții lui în Spania. Acesta a petrecut acolo Ajunul Crăciunului.

Afaceristul a publicat pe pagina lui de Instagram, imagini alături de  cei dragi. Alex Bodi s-a lăsat colindat de sora și de nepoțica lui. De asemenea, el le-a transmis celor din mediul online un mesaj emoționant.

 

„Petreceți aceste clipe lângă oameni dragi vouă, lângă familii pentru că până la urmă doar ei contează, lângă persoane dragi sufletului vostru și încercați să le faceți fericite.”, a scris milionarul pe internet.

Ema Uta a petrecut alături de Loredana Groza

Ema Uta este considerată make-up preferat al vedetelor din România. Blondina colaborează cu Loredana Groza din a cărei echipă de stiliști face parte. De altfel, Ema a mai colaborat și cu alte nume celebre din showbiz-ul românesc. Între ea și Loredana Groza s-a conturat o prietenie, dincolo de legătura profesională. Cele două au petrecut vacanțe împreună, ca două prietene apropiate.

Și în seara Ajunului, Ema Uta a ales să fie alături de Loredana. De asemenea, cele două au avut și alți prieteni apropiați în jur. Gestul blondinei de a nu fi alături de Alex Bodi si de familia lui de Crăciun a stârnit idei legate de despărțire.