Iulia Vântur și Salman Khan nu mai formează un cuplu

În anul 2013, Iulia Albu părăsea România și se muta în India alături de iubitul său Salman Khan. Cei doi au avut o relație de ani de zile, însă se pare că acum povestea de iubire a ajuns la final. Aceștia s-ar fi despărțit în urmă cu doar câteva luni și au decis să o ia pe drumuri separate. Însă, chiar dacă și-au spus adio, au rămas în relații bune.

În ultima perioadă, Iulia Vântur a venit tot mai des în România. Deși vedeta motiva acest lucru spunând că vrea să petreacă mai mult timp alături de familie și prietenei, se pare că în realitate exista și o altă cauză. Mai exact, povestea de iubire dintre ea și celebrul actor indian Salman Khan ar fi ajuns la final, după ani de zile.

Potrivit spuselor unor apropiați ai Iulie Vântur, relația cu Salman Khan s-ar fi terminat în urmă cu câteva luni. Chiar dacă s-au despărțit, cei doi au rămas în relații bune. Cei doi vorbesc în continuare și lucrează împreună la documentarul despre viața actorului.

„Iulia și Salman Khan s-au despărțit în urmă cu câteva luni, dar mai păstrează legătura pentru documentarul realizat de aceasta despre viața lui.”, a declarat un apropiat al Iulie Vântur, potrivit playtech.ro.

Despărțire răsunătoare în showbiz! Iulia Vântur și Salman Khan și-au spus adio. Cei doi s-ar fi despărțit cu luni în urmă
Social media

„Nu mai e momentul să te gândești la iubire”

Zvonurile despărțirii au fost susținute și de postările recente ale Iulie Vântur din mediul online. Aceasta a dat de înțeles că în prezent nu se mai concentrează pe iubire, pe relație, ci a ales să se pună pe ea pe primul loc.

„Poate că nu mai e momentul să te gândești la iubire, ci să te gândești la tine. Poate că acesta este momentul în care ești provocat să fii propriul tău salvator. Să fii propriul tău loc sigur. Poate că în acest moment ți se reamintește că oamenii care au plecat nu au făcut decât să te conduc aici.

Iar aici ești în regulă cu tine. Te reconstruiești, te adaptezi, te repari și îți recuperezi toate bucățile cu care i-ai lăsat să plece. Același tip ce iubire pe care ai oferit-o întotdeauna celorlalți. Aici nu-ți grăbești inima, nu depinzi de o altă ființă umană pentru a o repara. În schimb, aici faci asta de unul singur, te vindeci.”, a scris Iulia Vântur, în mediul online.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.