Laura Giurcanu face parte din lista celor mai cunoscute vedete din shiwbiz-ul românesc. Blondina este cunoscută datorită carierei sale în modeling, în care a debutat încă din adolescență. Deși cunoscuse succesul și pe plan internațional, la un moment dat a luat decizia de a renunța.

Un concurs televizat avea să îi prezinte succesul la vârsta de doar 14 ani. Despre întreaga experință și ce se întâmplă în spatele prezentărilor de modă a vorbit chiar Laura Giurcanu, în ultimul interviu pe care l-a oferit.

Ce motiv s-a aflat în spatele deciziei Laurei Giurcanu de a renunța la cariera în modeling

Laura Giurcanu a avut o carieră într-un domeniu la care multe fete visează. Vedeta a renunțat la cariera în modeling pentru a se orienta către zona de comunicare și social media.

„Am renunțat la modelling pentru că voiam mult să mă exprim, să vorbesc și să scriu, să fiu deschisă și sinceră în fața oamenilor, iar la ceva timp după ce am făcut asta, a început să fie și monetizat. Lucru care mi-a permis să pot renunța la modelling și să mă focusez pe ceva ce îmi aducea mai multă bucurie atunci.

Acum îmi e dor și e posibil să îi mai dau o șansă, chiar m-am gândit mult la asta când eram plecată. Văd totul mult mai diferit acum, cu maturitate.”, a declarat Laura Giurcanu, potrivit viva.ro.

colaj substantial

Laura Giurcanu: „Eram tratată ca o bucată de carne”

Amintindu-și de anii petrecuți în domeniul modei, blondina a povestit despre cum sunt tratate fetele care fac parte din această industrie.

„Cu siguranță m-am maturizat brusc și devreme. Dar am făcut și sport de performanță înainte și, cumva, eram pregătită pentru această responsabilizare. Am trăit lucruri foarte interesante și sunt recunoscătoare pentru educația și valorile întipărite de părinți.

Chiar dacă eram departe de casă, am luat decizii bune și am avut grijă de mine. Era greu când eram tratată ca o bucată de carne și atât, însă asta e valabil și acum, așa este construită industria.”, a mai spus vedeta, pentru aceeași sursă.