În urmă cu mai mulți ani, despărțirea dintre Adrian Cristea și Denisa Nechifor era unul dintre cele mai controversate subiecte. Pe atunci, fostul fotbalist se iubea cu Bianca Drăgușanu, dar părea că uitase că de faptul că este tatăl Raniei. La acel moment, mama fiicei sale a fost deranjată de cadourile scumpe pe care i le făcea fostei asistente Tv și mărturisea că nu se interesează deloc de aceasta. Anii au trecut, dar Adrian Cristea nu îi plătește nici acum pensia alimentară fiicei sale. 

Adrian Cristea și Denisa Nechifor au revenit la sentimente mai bune

De dragul fiicei lor, Denisa Nechifor a renunțat la a-i cere fostului fotbalist pensie alimentară. Fosta parteneră de viață a lui Adrian Cristea nu și-a dorit ca aceasta să aibă de suferit, așa că își crește fiica singură. La acel moment, s-a tot speculat faptul că Biancăi Drăgușanu i-ar fi satisfăcut toate capriciile, dar nu este preocupat de copilul său.

Am discutat și nu știu, ar fi fost vorba despre o sumă infimă și nu am fi vrut să mergem la tribunal pentru așa ceva. Asta a fost decizia mea, bună, rea, așa am hotărât eu”, preciza la acel moment Denisa Nechifor într-un interviu acordat

Deși are o situație financiară bună, este zgârcit cu propriul copil. De ce nu i-a plătit Adrian Cristea pensia alimentară fiicei sale

Denisa Nechifor nu și-a dorit ca Rania să aibă de suferit dintr-un astfel de scandal care se anunța a fi de proporții. Blondina a recunoscut că și-a dedicat tot timpul creșterii fiicei sale. Ba mai mult, aceasta nu a mai așteptat ajutor financiar de la fostul iubit.

„Veniturile lui Adi au scăzut și nu s-a mai pus problema de lucrurile astea. M-am descurcat, suntem bine, nu ne trebuie milioane de euro, nici nu este cazul.

Eu am renunțat la parte această financiară, care oricum în cazul lui nu este nu știu ce mare avere. Am renunțat la lucrul acesta pentru liniștea Raniei. Pentru mine este mult mai important copilul”, a mai spus la acel moment Denisa Nechifor.