Cum se prepară desertul cu afine și biscuiți digestivi.

Sezonul estival se oferă o mulțime de idei pentru cele mai inedite preparate. Indiferent că suntem sau nu la dietă, un desert cu puține calorii este perfect de consumat. Când vei prepara și vei vedea ce delicios este, cu greu o să te oprești. Andreea Corb a oferit rețeta pentru un desert delicios cu doar câteva ingrediente.

Andreea Corb a reușit să câștige o comunitate numeroasă pe TikTok și Instagram datorită pasiunii pentru bucătărie. Ea prepară multe rețete culinare în cele mai inedite feluri și împărtășește cu prietenii din mediul online. Multe persoane abia așteaptă să vadă ce preparate gătește pentru a se inspira.

Ea a prezentat un desert simplu, răcoros, ce nu are multe calorii. Este pe bază de afine și biscuiți digestivi, astfel că silueta este în siguranță și nimeni nu are de suferit.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.