Reclamă
Reclamă

Polițiștii de frontieră au descoperit 24 de migranți ascunși într-un tir care venea din Turcia, la granița de vest a României. Incidentul s-a produs în timpul unui control de rutină, șoferul vehiculului susținând inițial că transporta mobilă și avea ca destinație Belgia.

„La controlul specific au fost descoperite, ascunse în compartimentul destinat transportului de marfă 24 de persoane, întrucât unele dintre persoane prezentau semne de deshidratare colegii de la inspectoratul general pentru situații de urgență i-au evaluat la fața locului”, a declarat Andrei Dinca, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad.

Din cauza temperaturilor ridicate, mai mulți migranți s-au simțit rău, iar trei dintre aceștia au necesitat îngrijiri medicale. „Trei au necesitat îngrijiri medicale, unul dintre ei fiind epuizat, cel de sex masculin, celalalt de sex masculin, fratele celui dintâi fiind diabetic insulino dependent cu valori foarte crescute și-a administrat insulina până să ajungem noi la locul intervenției”, a spus Gallfy Adrian Florin, asistent principal la serviciul de Ambulanță Județean Arad.

Reclamă

Polițiștii de frontieră investighează acum circumstanțele în care migranții au ajuns în camion și dacă există o rețea mai amplă de trafic de persoane implicată în acest caz.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro