Cadavrul unei femei a fost găsit într-o remorcă, în parcarea unui bloc din Oradea, iar o altă femeie a fost găsită în același loc, cu multiple leziuni, dar încă în viață. Polițiștii și criminaliștii sunt pe teren și fac anchete, prefigurându-se cazul unei crime. Există suspiciunea că cele două femei au fost victime ale proxeneților.

UPDATE 11:00 Se conturează tot mai mult ipoteza că cele două femei au fost victimele proxenetismului, anchetatorii având mai multe indicii în această direcție. Cea de-a doua femeie a fost găsită într-un apartament din cartier, malnutrită și grav rănită. Starea ei este deosebit de gravă și urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale. Polițiștii au ridicat cel puțin două persoane care au fost duse la audieri, însă nu au precizat dacă acestea sunt suspecte.

Știrea inițială:

Cadavrul a fost găsit marți dimineață într-un geamantan aflat într-o remorcă din parcarea unui cartier de blocuri noi din Oradea. Cadavrul a fost ridicat și dus la Medicină Legală. Zona a fost izolată de polițiști, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje ale oamenilor legii, criminaliști și procuror.

Polițiștii discută cu locatarii din acest cartier pentru a afla informații despre ceea ce s-a întâmplat și au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere de la aceste blocuri, însă, din păcate, puține dintre ele au vizibilitate până în parcare. Potrivit anchetatorilor, o altă femeie – legată de acest incident – a fost găsită în aceeași zonă cu multiple leziuni. Aceasta a fost dusă de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, va fi și ea examinată de un medic legist.