Un bărbat de 40 de ani a fost găsit decedat într-un parc din Sectorul 3 al Capitalei, a anunțat duminică Poliția Capitalei, potrivit unui comunicat transmis de Agerpres. Incidentul a alertat autoritățile locale după ce un apel la 112 a semnalat prezența corpului neînsuflețit.

La locul incidentului s-au deplasat imediat forțele de ordine și un echipaj de prim-ajutor, care a confirmat decesul bărbatului. Evenimentul a stârnit îngrijorare, iar autoritățile au inițiat de urgență o anchetă pentru a determina circumstanțele precise ale decesului.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și polițiștii din cadrul Serviciului Omoruri, care au început investigații amănunțite în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul tragic.

Autoritățile și echipa de investigații înciarcă să elucideze toate aspectele cazului pentru a înțelege modul în care a survenit decesul și dacă există circumstanțe suspecte care au condus la acesta. Comunitatea din Sectorul 3 este în stare de șoc după aflarea veștii și așteaptă clarificări din partea autorităților.