O descoperire macabră a fost făcută în dimineața zilei de 15 decembrie 2023, când un pescar a găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat în Lacul Herăstrău din București.

Pescarul a alertat imediat autoritățile locale, care au sosit rapid la fața locului pentru a investiga cazul. După verificări preliminare, polițiștii au confirmat că bărbatul găsit mort este aceeași persoană care fusese raportată ca dispărută cu două zile în urmă.

În încercarea de a stabili identitatea persoanei decedate și circumstanțele în care s-a petrecut acest tragic eveniment, polițiștii care se ocupă de caz au demarat o anchetă amplă și detaliată.

Raportul inițial al poliției menționează că bărbatul a fost observat prima dată de către pescar în apropierea localului Berăria H.

Tragedie în Dolj! Doi soți au murit după ce au folosit un spray pentru insecte. Avertismentul specialiștilor!

După sosirea echipei de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), trupul neînsuflețit a fost extras din apă.

Bărbatul decedat era în concordanță cu semnalmentele raportate pentru bărbatul dispărut în data de 13 decembrie 2023 și sesizate poliției în ziua de 15 decembrie 2023.

În prezent, se continuă cercetările pentru identificarea fără echivoc a identității persoanei și determinarea cu exactitate a circumstanțelor care au dus la acest eveniment tragic.

Un caz similar zguduie județul Harghita

Pe lângă descoperirea șocantă din Lacul Herăstrău, o altă tragedie a avut loc în aceeași zi în județul Harghita. Trei oameni și cinci câini au fost găsiți morți în interiorul unei case din Odorheiu Secuiesc.

Victimele sunt doi bărbați în vârstă de 32 și 38 de ani, precum și o femeie în vârstă de 51 de ani. Potrivit autorităților, există suspiciuni că decesul victimelor a fost cauzat de o intoxicație cu gaz.

Cadavrele celor trei persoane au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru a fi supuse necropsiei, în încercarea de a stabili cauza exactă a morții lor.

Procurorii au preluat cazul și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, având ca principal scop clarificarea circumstanțelor și identificarea vinovatului.