Spike se numără printre artiștii în vârfurile topurilor românilor. Rapper-ul este extrem de apreciat pentru show-ul pe care îl pune de fiecare dată în scenă și melodiile care devin hit peste noapte. Acesta a reuși să cucerească inimile publicului larg prin felul său de a fi sincer, asumat, modest și carismatic.

Spike a suferit de depresie

Spike este un artist foarte cunoscut și extrem de îndrăgit, dar în același timp și  foarte discret în ceea ce privește viața personală. Într-un interviu acordat celor de la  WOWbiz.ro, rapper-ul a făcut mărturisiri sincere despre una dintre cele mai grele perioade prin care a trecut de-a lungul vieții și anume când era adolescent și problemele pe care le avea părea că nu au cale de rezolvare.

În momentul în care a lansat albumul intitulat „Propaganda”, care face referire la ce a trăit el în acea perioadă. Artistul a dezvăluit ce i-a stârnit depresia și dacă astăzi mai suferă de această condiție.

„Depresia pe care am avut-o a declanșat-o lipsa succesului de pe vremea aceea, vârsta care venea peste tine și faptul că te duceai în jos și multe întrebări pe care ți le pui la vârsta aia, ca În ce direcție o iau?. Nimic nu mergea, probleme de familie, au venit toate dintr-o dată și au făcut poc. De acolo, vezi, te ridici, te scuturi și mergi mai departe.

Sursa: Social Media

Doar că durează un pic. Cam așa funcționează. Mă gândesc că atâta timp cât ești o persoană creativă și ești artist, tot timpul o să ai momente de anxietate și de întrebări, altfel nu ai fi artist, ai fi cu totul fericit că îți merge bine în altă direcție. Asta cred, eu, nu vreau să supăr pe nimeni.”, a declarat Spike, pentru WOWbiz.ro.,

Spike mai renunță la muzică din când în când

Chiar dacă e limpede și se vede clar că iubește ceea ce face, Spike susține că de multe ori, preferă să ia o pauză de la muzică, chiar să renunțe de tot o bună perioadă de timp. Cântărețul a explicat motivul și cât de des i se întâmplă asta.

„Eu renunț la muzică o dată sau de două ori pe an, când pur și simplu ne-am săturat. Mai ales acum, facem albumul și probabil o să ne oprim o perioadă, pentru că și excesul ăsta nu aduce nimic.

Acum e mișto cu echipa, eu personal dacă ar fi să lucrez la albume constant, aș face asta o dată la trei ani de zile, ceea ce și fac. După aceea mă opresc și mă deconectez de tot de studio și de tot ce înseamnă muzică, pentru că altfel mă plafonez definitiv.”, a dezvăluit Spike, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.