„Eu cred că o femeie are nevoie de un bărbat întotdeauna în viața ei.”

Denise Rifai strălucește în lumina reflectoarelor și vrea să afle totul despre invitații emisiunii sale. Însă, aduci când vine vorba de viața sa personală, vedeta Kanal D preferă să țină totul departe de ochii curioșilor. Mulți s-au întrebat dacă în viața acesteia există un bărbat. Acum, Denise Rifai a făcut primele declarații despre acest aspect.

În cadrul unui interviu recent, Denise Rifai a fost întrebată dacă are un partenere de viață. Ca de obicei, vedeta a ezitat să răspundă, însă a lăsat de înțeles că în viața ei există un bărbat special. Mai exact, Denise Rifai susține că viața unui femei este destul de grea fără o prezență masculină, iar ea nu se poate plânge la acest capitol. Deși nu a vorbit despre partenerul său, vedeta a lăsat să se înțeleagă că ar exista totuși unul.

 „Această întrebare o să rămână fără răspuns mult timp de-acum încolo. Eu fac toate eforturile să–mi țin viața mea privată… a mea. Să fie pentru mine. Și, cu siguranță, când lucrurile nu vor mai putea fi ținute acolo… o să le știe toată lumea.

Eu cred că o femeie are nevoie de un bărbat întotdeauna în viața ei. Pentru că noi suntem în complementaritate cu bărbatul, yin și yang. Adică nu poți să funcționezi fără un bărbat. E foarte greu dacă nu există și energie masculină. Mulțumesc bunului Dumnezeu că sunt foarte echilibrată și că nu am nicio lipsă pe niciun plan. Dar când vor fi lucruri de anunțat, cu siguranță nu o să evit să le anunț”, a dezvăluit ea.”, a declarat Denise Rifai, potrivit ciao.ro.

Denise Rifai, primele declarații despre bărbatul din viața ei! Are sau nu vedeta Kanal D un partener
Social media

„Sunt o femeie foarte iubită”

De asemenea, Denise Rifai a mai făcut câteva declarații despre felul în care consideră ea că ar trebuie să funcționeze o relație. Acesta a vorbit și despre rolurile din cuplu, spunând că o femei trebuie să își susțină și sprijine partenerul.

„Sunt o femeie foarte iubită și sunt caldă! O femeie trebuie să știe să își împlinească fiecare rol. Iar rolul de femeie de lângă un bărbat este acela de a-l sprijini pe el în primul rând. De a-i fi alături, de a forma cuplu cu el, nu de a fi doamna profesoară!

Chiar urăsc tipul ăsta de femeie! O femeie trebuie să știe să stea în spatele bărbatului ei! Nu întâmplător se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie puternică!”, a mai spus Denise Rifai.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.