În urmă cu doar două luni, Denise Rifai ia o decizie care șochează pe toată lumea și lasă foarte multe semne de întrebare în urmă. Aceata părăsește emisiunea Legile Puterii de la Realitatea Plus dându-și demisia. De atunci și până acum au ieșit la suprafață mai multe zvonuri. Unele dintre ele ar fi legate de faptul că era nemulțumită din cauza anumitor condiții, iar unele guri speculau faptul că motivul ar fi reprezentat de faptul că jurnalista dorește să se implice în viața politică.

Reclamă

Acum a venit momentul, însă, ca Denise Rifai să facă lumină în tot acest caz și să scoată la suprafață adevăratele motive care au determinat-o să recurgă la acest gest. Invitată în cadrul emisiunii ”Theo Show”, aceasta a dat cărțile pe față.

Reclamă

După mărturisirile ei, cert este un lucru și anume că nu va renunța la televiziune. Se pare că este vorba doar de o pauză. Și-a dorit să se concentreze, pentru o perioadă, pe propria persoană. Theo i-a adresat diferite întrebări. Una dintre ele a fost legtă de cum ar trebui să arate o emisiune perfectă pentru Denise Rifai, căreia să-i fie prezentatoare. Jurnalista a mărturisit următorul lucru:

”Denise Rifai a luat o pauză. Norocul meu a fost că s-a întâmplat acum. E doar o pauză, nu ai cum să ai atâta treabă cât am eu și să nu te întorci în televiziune. ”Aș vrea să fie la fel. Câteodată drumurile astea în viață, editorial vorbind, încep să se desprindă. Am zis să mă opresc puțin să fiu eu înapoi. O emisiune în care să vedem toate laturile pe care le au politicienii, dacă sunt buni dansatori. Să vedem ce talente au. Ar fi o treabă, nu?”.

Ce spune Denise Rifai despre familia ei

De asemenea, Denise Rifai povestește despre cum a fost viața ei alături de părinți care au naționalități diferite. Mama sa este româncă, iar tatăl ei este arab.

Da, dintr-o corcitură. Tata arab, mama româncă. Știe toată România. E greu să vii pe două linii asa de diferite, două culturi diferite. De la tatăl meu am luat un fel riguros de a privi lucrurile. A trebuit să-l înfrunt. Asta m-a făcut foarte puternică, a trebuit să lupt pentru a fi o femeie independetă. Dacă ar fi să-i mulțumesc cuiva, acela ar fi tata.”, a spus Denise Rifai în cadrul emisiunii lui Theo.