Denise Rifai este foarte sinceră, atât în viața profesională, cât și în cea personală.

Denise Rifai este o profesionistă prin definiție. Cei care s-au uitat, măcar o dată la emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, și-au dat seama că aceasta este foarte dedicată carierei. Când vine vorba de viața personală, Denise este mult mai rezervată.

Denise Rifai dă totul pentru ca emisiunea ei să fie printre cele mai bune. Întreaga ei viață profesională este pusă pe tavă în fața fanilor care o apreciază într-un număr foarte mare. În ceea ce privește viața personală, prezentatoarea a păstrat mereu misterul și nu a dat deloc din casă.

Lui Denise Rifai nu îi place să fie în centrul atenției sau să epataze cu aspecte personale. Vedeta consideră că fanii trebuie să o aprecieze pentru ceea ce face în televiziune, nu în afara acesteia. Chiar dacă s-a menținut pe poziții ferme atunci când a venit vorba despre intimitatea ei, din când în când, a mai primit și întrebări indiscrete.

Denise Rifai, exigentă cu cei din jurul ei

Publicul a avut mereu două mari curiozițăți legate de Denise Rifai. Prima a vizat existența unui bărbat în viața prezentatoarei, iar cea de-a doua, venirea pe lume a unui copil. Serioasă și tranșantă ca de obicei, vedeta Kanal D nu a stat prea mult pe gânduri și a dat răspunsurile pe care le aștepta toată lumea.

Este mai mult decât evident că bărbatul care va intra în viața lui Denise Rifai trebuie să îndeplinească anumite cerințe. Prezentatoarea este foarte pretențioasă și nu s-a ferit să recunoască asta. Având în vedere că, momentan, nu este îndrăgostită de niciun bărbat, vedeta nici nu se vede mămică prea curând.

„Nu știu dacă voi deveni mamă vreodată, este o chestiune aparte, care ține de Dumnezeu. Ține dacă îmi va trimite vreodată. Sunt chestiuni foarte interesante. Eu mi-am dorit foarte mult să am copii când eram mai mică.

Viața trăită este mult mai diferită față de viața imaginată. Dacă va fi să fie, apropo de copii, cred că aș fi o mamă bună. Cred chestia asta. Pentru fratele meu, noi avem o mamă bună, caldă, o tipă aparte”, a declarat Denise Rifai, potrivit evz.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.