Prezentatoare a atras toate privirile cu o astfel de apariție publică

Denise Rifai și-a obișnuit fanii cu o apariție plină de sobrietate și seriozitate. Considerată una dintre cele mai puternice femei de televiziune din România, vedeta nu a lăsat niciodată „garda jos” în ceea ce îi privește atitudinea în fața luminii reflectoarelor. De altfel, vedeta a dezvăluit că și în viața de zi cu zi este de asemenea, de neclintit. De data aceasta însă, Denise a reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată după ce a apărut așa.

Denise Rifai a fost vedeta unei prezentări de modă

Denise Rifai demonstrează că este o profesionistă desăvârșită în orice tip de activitate s-ar implica. Recent, aceasta a luat parte la o prezentare de modă. Cu o apariție răvășitoare, prezentatoarea a urcat pe podium ca și când a făcut mereu această meserie.

Social media

Spectatorii au rămas uimiți de prezența acesteia în cadrul defilării respective.

Denise Rifai a îmbrăcat o rochie neagră care îi lăsa decolteul la vedere. Vedeta nu a părut să se simtă deloc complexată de acest detaliu ci dimpotrivă, a purtat ținuta respectivă fără cusur.

Ce mare apăsare are vedeta?

Denise Rifai este destul de discretă atunci când vine vorba despre viața personală. Prezentatoarea nu s-a afișat până acum alături de vreun bărbat. Astfel, aceasta a menționat întotdeauna că viața ei privată va rămâne departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea a vorbit recent despre una dintre marile ei regrete.

Vedeta Kanal D susține că îi pare extrem de rău că nu are un copil până la vârsta de 37 de ani. De altfel, Denise a dezvăluit și motivul pentru care trăiește această durere.

Denise a explicat că au existat mai multe motive care au stat în calea îndeplinirii acestui vis. Unul dintre acestea ar fi că nu a întâlnit un bărbat care să îi fie partener ideal în drumul spre viața de părinte. De altfel, vedeta susține că a muncit foarte mult mereu, astfel că nu a avut niciodată timp pentru viața personală.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.