Denisa Tănase este una dintre cele mai de succes femei de afaceri de la noi. Denisa a riscat totul pentru visul ei și se pare că instinctul nu a înșelat-o. Cu 500 de euro investiți inițial, sora Ralucăi de la Bambi a reușit să dețină una dintre cele mai profitabile afaceri din România.

Denisa Tănase este exemplul concret care demonstrează că dacă muncești din greu, rezultatele nu întârzie să apară. Vedeta a decis să renunțe la cariera muzicală și a pus pe o foaie planul ei de afaceri. Gândită inițial ca o simplă încercare, My Geisha a devenit lanțul de parfumerie cel mai răspândit din țară.

Denisa Tănase a găsit rețeta succesului și nu are de gând să se oprească aici. Antreprenoarea a îndrăznit să viseze până când totul s-a materializat. De ziua ei, Denisa a deschis primul boutique My Geisha la Cannes, în Franța. Drumul către succes nu a fost deloc unul ușor, dar, cu siguranță, a meritat.

Denisa Tănase, rețeta succesului. În anul pandemiei, vedeta și-a dublat cifra de afaceri
B1TV

Denisa Tănase recunoaște că a muncit mult pentru visul ei

În anul 2019, Denisa se putea lăuda cu o cifră de afaceri de 700.000 de euro, iar în 2020, lucrurile au fost și mai prospere. În anul pandemiei, My Geisha a ajuns la 2,3 milioane de euro cifră de afaceri, iar acum, la finalul lui 2021, cifrele arată și mai bine. Sora Ralucăi a înregistrat un profit de 4 milioane de euro.

„Știu că sună spectaculos, dar e foarte ușor să faci asta când pleci de la zero. Nu-i atât de complicat. În 2019 am avut 700.000 de euro și în 2020 am avut 2.3 milioane de euro. Am încercat să vindem măști în anul pandemiei, dar am pierdut. În business ai parte și de lecții, doar că sunt mai dure decât în viața reală.”, a început să-i povestească Denisa Tănase lui Mihai Morar.

„Am învățat că eu nu știu să fac bani decât dacă muncesc mult. Nu sunt atât de smart, nu știu să speculez. (…) An atipic nu înseamnă neapărat an negativ. Ca antreprenor, ai puține variante în situații de genul. Prima variantă este la îndemâna tuturor și este cea a lamentării. <<Ce ne facem noi acum? Închidem toate robinetele, reținem banii. Nu mai investim în nimic, reducem cheltuielile.>>

Din contră, eu cred că soluția este să accelerăm și să investim mai mult în momentul ală. Se nasc foarte multe oportunități, tocmai pentru că foarte mulți închid și calcă frâna. Rămân niște ferestre pe care le poți specula. Practic, noi asta am făcut.”, a declarat Denisa Tănase la podcast-ul lui Mihai Morar