Denisa Tănase a atins culmile succesului după ce a ales să se implice în afaceri extrem de profitabile. Se pare că prima sa mare iubire care a făcut-o celebră, muzica, s-a transformat în a doua pasiune, pentru că acum frumoasa blondină are cu totul alte priorități. Artista din trupa ”Bambi” este extrem de împlinită în plan profesional, iar veniturile nu sunt deloc de neglijat.

Cu toate acestea, Denisa Tănase nu are o viață perfectă, fiind nevoită să facă foarte multe compromisuri pentru a ajunge ceea ce este acum. Blondina este o adevărată femeie de afaceri, însă care s-a lăsat pe ea pe locul doi pentru a face totul ca la carte.

Denisa Tănase a ales alt drum în viață. Dacă până acum ceva timp pasiunea ei era muzica, acum lucrurile stau cu totul diferit. Este profund recunoscătoare pentru tot ce i-a oferit viața, dar mai ales penru că are alături un partener de viață alături de care se vede îmbătrânind. Pentru moment, cei doi nu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, însă vor face acest lucru imediat cum lucrurile încep să revină la normal și în țara noastră. Cei doi au planuri mari de viitor și își doresc din tot sufletul să devină părinți.

Bărbatul din viața ei nu i-a adus doar fericire în plan personal, ci a susținut-o în propria afacere, iar acum Denisa Tănase se bucură de un succes la care acum câțiva ani nici nu îndrăznea să viseze.

Denisa Tănase, compromisuri uriașe pentru atingerea succesului

Denisa Tănase a obținut profituri uriașe din afaceri cu parfumuri de lux. Pe ea nu au afectat-o deloc aceste schimbări la care am fost supuși cu toții. Din contră, blondina se bucură de un succes foarte mare și nu duce niciun lipsuri din punct de vedere material.

Denisa Tănase, mărturisiri emoționante despre drumul ei spre atingerea succesului! Și-a sacrificat sănătatea: „Știu că sună dur, dar asta mi se întâmplă”

 

Cu toate acestea, Denisa Tănase face și numeroase compromisuri pentru a avea succes în afaceri. Îș dorește din ce în ce mai mult de la viață, însă întreg procesul nu este deloc ușor, iar vedeta afirmă faptul că nu de puține ori a fost pusă în situația în care s-a lăsat pe ea.

”Ochii sunt machiați de aseară pentru că am ajuns acasă la 4 dimineață. În general chiar nu fac asta, dar nu am mai avut energie să mă demachez, am fost direct somn. Și de dimineață nu am avut tip să mă machiez iar. E contrastul ăsta cum se vede de afară și cum e in interior. Sunt convinsă că de foarte multe ori vă gândiți cât de mișto e viața ei, ce mult se plimbă, e toată ziua într-o plimbrae, într-o poveste, dar în realitate sunt multe momente în care-mi bat joc de mine ca om. Știu că sună dur, dar asta se întâmplă. Eu ca și corp sau ca și suflet sunt pe locul doi sau trei, depinde cum pică”, a spus Denisa Tănase pe pagina sa de Instagram, în timp ce se afla spre o altă afacere.