Denisa Răducu și-a presimțit moartea, oare!? Asta se tot întreabă fanii ei. Au trecut aproape trei ani de când Denisa Răducu s-a stins din viață. Familia și fanii nu o pot uita nici acum pe artistă. Unii încă mai postează pe pagina ei de Facebook, alții îi ascultă încă muzica; dar cei mai mulți dintre ei încă o plâng pe Denisa, cea care era mereu cu zâmbetul pe buze. Frumoasa artistă avea o fire pozitivă și indiferent de ce problemă avea, nu renunța la zâmbet.

Reclamă

Se pare că mai multe persoane încă se ceartă pe averea Denisei. Din spusele Adelinei, mai mulți oameni ar avea de câștigat de pe urma drepturile de autor ale Denisei. Printre aceștia se află și  Florin Pește, unchiul lor, dar și Liviu Dovleac, văr și impresar al regretatei soliste. Din cauza situație din țara noastră, instanța a decis suspendarea ședințelor. Se pare că procesul este pe jumătate pierdut de sora Denisei; care nu a putut să depună la dosar documentația cerută.

Reclamă

Cum și-a presimțit artista moartea?

Mulții dintre admiratorii artistei spun Denisa Răducu și-a presimțit moartea. Iar asta o dovedește una dintre cele mai dureroase piese pe caree vedeta a lansat-o vreodată. Este vorba despre ”Eu la cruce nu vreau lumânare”, o piesă care le ajunge direct la inimă fanilor îndurerați de pierderea unei asemenea artiste. Denisa îi roagă în piesa cu pricina să nu o plângă, pentru că nu îi place tristețea. Mai mult, Denisa le spune că nu vrea lumânare la mormântul său.

„Știm cu toți că viață-i trecătoare/ Orice om trăiește și-apoi moare/ Orice om are o cruce, tot așa și eu m-oi duce
Dar pe mine nu vreau să mă plangeti!/ Că tristețea nu îmi place/ Să petreceți bine-ați face/Voi, prieteni buni care îmi sunteți., cânta Denisa.

„Eu la cruce nu vreau lumânare/ Lângă ea să îmi sădiți o floare/ Și lăutarii să îmi cânte/ Cei din groapă să m-asculte/ Că să își dea și ei seama de mine/ Și-atunci floarea de-nfloreste/ Dacă nu se ofilește.”, mai spunea ea în piesă.