Denis manelista, pe numele de familie Denisa Emilia Răducu s-a născut la Drăgășani, în 13 decembrie 1989. Din păcate, artista s-a stins din viață la vârsta de doar 27 de ani. Denisa suferea de cancer și boală a răpus-o în floarea vieții. Trupul neînsuflețit al Denisei Răducu își doarme somnul de veci în Drăgășani, județul Vâlcea, acolo unde manelista s-a născut.

Denisa fusese diagnosticată cu cancer. Suferea de metastază la ficat, iar starea de sănătate i s-a degradat rapid. În ultimele săptămâni de viață, oraganismul cântăreței devenise extrem de slăbit și era hrănită doar cu ajutorul perfuziilor. Aceasta nu se mai putea deplasa de una singură și slăbise extrem de mult. Eforturile de a o scăpa pe Denisa de crunta boală au fost multe. Apropiații au dus-o și în Viena, la o clinică privată, însă eforturile au fost în zadar.

Denisa Răducu, chinuită de impresar înainte de a muri și obligată să cânte? Cumnatul regretatei maneliste, declarații șocante: „Se zvârcolea pe jos de durere, în aeroport”
Spynews

Denisa Răducu ar fi fost obligată de impresarul ei să își continue cântările

Pe lângă multă durere și lacrimi rămase în urma morții artistei, se dă o lupta puternică pe averea cântăreței. Familie Denisei și Florin Pește, impresarul acesteia, poartă un război pe averea ei.

Cumnatul Denisei, Florin, a ieșit în spațiul public cu noi informații. Potrivit spuselor acestuia, impresarul  Florin Pește este acuzat de faptul că a forțat-o pe artistă să cânte în Germania, deși se aflase de boala și durerile pe care le avea Denisa.

„Adevărul e că a cântat și bolnavă. Aflase că e bolnavă și s-a dus în Germania să cânte. L-a sunat pe acel impresar nenorocit și i-a spus că nu mai poate de durere, se zvârcolea pe jos de durere în aeroport. Ăsta a fost ultimul ei concert, după Paște nu s-a mai dus la cântări.

Nu o să putem niciodată uita! Mai ales ultima imagine cu ea, când era în casă, întinsă pe jos, resuscitată, cu medicii deasupra ei. Când se apropie anumite date, cum e ziua ei acum, amintirile te răscolesc. Pentru ea nu s-a mai putut face nimic. Unii medici ne dădeau speranțe, alții ne-au zis clar în față: atât mai are de trăit!”, a declarat pentru playtech.ro Florin, cumnatul Denisei Răducu