Denisa Nechifor nu are de gând să îmbrace mult prea multe haine, căci este adepta senzualității după felul în care se pozează. De data aceasta, șatena și-a etalat cele mai frumoase forme în văzul tuturor, iar masculii nu au putut decât să se bucure când au văzut-o într-o asemenea postură.

Pentru Denisa Nechifor nu contează faptul că afară sunt temperaturi cu minus, pentru că ea încinge atmosfera de fiecare dată când renunță la inhibiții. Nu mai e niciun secret pentru nimeni că vedeta se numără printre cele mai apetisante femei din țara noastră și nu se teme niciodată să-și etaleze formele pe rețelele de socialziare cu care a înzestrat-o mama natură sau… medicul estetician.

Nu este doar frumoasă, dar este și o iubitoare înrăită de tot ceea ce înseamnă modă. Este de prisos să mai spunem faptul că fosta parteneră de viață a lui Cristea este o femeie frumoasă și cu stil!

Denisa Nechifor și-a etalat bustul generos în mediul online

Denisa Nechifor este adepta calității și niciodată nu se abate de la această regulă când vine vorba de felul în care se îmbracă sau cum arată. Nu se zgârcește deloc atunci când vine vorba de haine și accesorii. Investește mii de euro într-o piesă vestimentară de la cei mai renumiți designeri, căci etichetele sunt foarte importante pentru Denisa, însă nu și prețul.

Vedeta nu face rabat de la stilul care a consacrat-o, așa că de fiecare dată o vom vedea pe frumoasa șatenă în cele mai rafinate și de calitate piese vestimentare. Stilul ei rămâne, în continuare, unul inconfundabil.

Denisa Nechifor, în bustul gol în văzul tuturor! Imagini interzise cardiacilor / FOTO

Cum Denisa Nechifor este o femeie plină de surprize, a decis să le facă fanilor ei o bucurie și să le arate ceva mai mult din bustul ei generos. Jacheta pe care a purtat-o ne-a atras atenție, nu putem să negăm, însă focusul atenției, în mod cert, a fost mutat în cu totul alt loc. Nu e nevoie de prea multe cuvinte pentru a ne da seama, imaginea vorbește de la sine și de această dată!