Denisa Hodișan și Flick formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri de la noi, iar de când au devenit soț și soție, toată lumea este cu ochii pe ei. Anul trecut, vedetele au decis să își unească destinele departe de casă, în Grecia. Cel care a organizat evenimentul respectiv până la cel mai mic detaliu a fost chiar domnul Rimă, care a reușit să o facă pe partenera sa de viață cea mai norocoasă femeie din lume. De atunci cei doi își trăiesc viața unul lângă celălalt și pare că între cei doi există o chimie care nu poate fi exprimată în cuvinte.

Flick, un romantic incurabil

În timp ce cununia civilă a avut loc în Grecia, pe cea religioasă au ales să o facă în țara natală, în România. Ambele evenimente au avut loc în secret, oamenii aflând despre cele întâmplat ceva mai târziu de pe conturile lor de Instagram, unde au postat câteva imagini de senzație. Ei bine, au trecut câteva luni de atunci și iubirea lor este din ce în ce mai mare și mai puternică.

Aceștia nu ezită să își exprime iubirea în public ori de câte ori au ocazia și, de fiecare dată, admiratorii lor din mediul online rămân muți de uimire în fața cuvintelor lor. Flick i-a scris în repetate rânduri soției sale versuri de iubire, pe care sigur ea le-a apreciat și de care s-a bucurat enorm. Acesta o face pe Denisa Hodișan să se simtă o femeie frumoasă, iubită și apreciată, dar nici ea nu se lasă mai prejos. Recent, a avut grijă ca soțul ei să aibă parte de o surpriză de zile mari, despre care el le-a vorbit fanilor, după ce a postat o imagine pe Instagram, pentru a le arăta tururor cum a fost așteptat acasă.

Denisa Hodișan, surpriză de proporții pentru soțul său, Flick. Cum l-a așteptat soția acasă pe domnul Rimă / FOTO

„Am găsit, venind acasă,
Surpriza asta frumoasă.
Iubesc mult, până la stele
Ce port în brațele mele!
@denisafilcea”, a scris Flick în dreptul imaginii cu soția sa pe care a postat-o în mediul online.