Zilele trecute, Oana Zăvoranu a postat un videoclip pe canalul ei de YouTube, în care vorbea despre câteva cupluri din România printre care se aflau Denisa Hodișan și Flick, Antonia și Alex Velea, dar și Speak și Ștefania. Actrița și-a exprimat opinia sinceră despre postările lor din mediul online, dar și despre anumite aspecte importante din viața lor privată. Nu doar în filmarea respectivă i-a luat la bani mărunți, ci și pe contul ei oficial de Instagram.

„Am auzit că e preocupată de cine sunt părinții mei”

Până acum niciunul dintre ei nu a avut nimic de comentat la adresa soției lui Alex Ashraf, dar Denisei Hodișan i s-a umplut paharul și a decis că este vremea să îi transmită rivalei sale un mesaj dur, dându-i la rândul ei o poreclă. Se pare că Zăvo s-a luat, într-un fel sau altul, de părinții ei. Partenera de viață a lui Flick nu s-a putut abține să nu sară în apărarea celor care i-au dat viață și să se laude cu tot ceea ce au reușit ei să realizeze până acum.

Ea a început prin a spune despre tatăl ei că este doctor în agricultură și că are o mulțime de lucrări în toată lumea, iar este mândră de el. După toate acestea, ea a rugat-o pe Zăvo să le vorbească oamenilor despre ea, nu despre oamenii din jurul ei. Mai mult de atât, a afirmat despre ea că este ultimul om și că nu are dreptul să vorbească așa despre persoanele care i-au dat viață, pentru că dacă a ales să nu apară la TV, nu înseamnă că nu se poate lăuda cu ei oricând are ocazia. Mesajul pe care i l-a adresat Oanei Zăvoranu este unul destul de ferm și se pare că toți fanii ei au susținut-o în acest sens pe frumoasa soție a lui Flick.

„Dacă tot era curioasă Chucky, frustrata pământului, despre părinții mei, îți mulțumesc că mi-ai ridicat-o la fileu și pot să mă laud cu ei fără să pară o laudă. Trebuia să fii un pic inteligentă să-ți dai seama că nu e ok să faci asta. Tatăl meu e doctor în Agricultură, membru al Academiei de Științe de la Budapesta, a scris cărți, am pierdut numărul… Nu știu câte, zeci de lucrări în toată lumea, lucrări științifice. Nu o să spun unde lucrează, pentru că nu vreau să pară că mă laud chiar atât de tare cu funcția lui. Chucky, dacă mai ești curioasă de ceva, te aștept să mă întrebi și te provoc și eu să ne vorbești despre familia ta, despre realizărilor lor, și în special despre ale tale și lasă criticatul oamenilor, vorbește-ne despre tine”, a zis soția lui Flick.

Denisa Hodișan, reacție acidă după ce Oana Zăvoranu a făcut-o cu ou și cu oțet: "Ești ultimul om. Mi-e greață de tine”"

„Fac această postare cu dedicație pentru Chucky – frustrarea întruchipată. Am auzit că e preocupată de cine sunt părinții mei; sunt tot ceea ce tu nu ai putea fi dacă te mai naști de 100 de ori! Iar pentru faptul că ai vorbit despre acest ÎNGER spunându-i „mă-ta” denotă lipsa ta totală de creier și educație. Ești ultimul om. Mi-e greață de tine”. Simplul fapt că nu am apărut la TV înjurându-mă cu părinții (ca tine) nu înseamnă că îi țin ascunși, data viitoare mai pune mâna și informează-te”, a mai zis ea.