Denisa Hodișan și soțul său, faimosul Flick, formează unul dintre cele mai proaspete cupluri din lumea mondenă, dar și unul dintre cele mai solide. Cei doi se iubesc nebunește și nu ezită nicio scundă să arate fanilor lor de pe rețelele de socialziare cât de fericiți sunt unul alături de celălalt. Aceștia postează adesea imagini și filumețe prin care celebrează iubirea care există între ei doi.

Au circulat multe zvonuri conform cărora Flick ar fi rupt pritenia dintre el și Speak, din cauza soției sale. Fanii acestora erau obișnuiți să îi vadă mai tot timpul împreună, dar în ultima vreme aceștia nu au mai postat nimic, motiv care le-a dat serios de gândit oamenilor din jurul lor. Având în vedere că soția vedetei a fost învinovițătă pentru acest aspect, ea a decis că este vremea să ofere câteva explicații și le-a spus curioșilor cum au stat, de fapt, lucrurile între ei.

Denisa Hodișan, explicații pentru curioși

Nu doar Speak ar fi dispărut din viața prezentatorului, ci și alte persoane. Denisa Hodișan a vorbit despre cei oameni și a explicat cum a ajuns el să se distanțeze de anumiți oameni, spunând că nu a fost în niciun fel vina sa. Mai mult de atât, vedeta nu a reușit să vadă niciodată o prietenie adevărată între domnul Rimă și iubitul Ștefaniei, pentru că prietenia lor s-ar fi stins dinainte ca ea să apară în viața lui.

”Sebastian a fost cel care a contactat pe cineva și persoana evita vreo întâlnire, vreun contact, care a existat inveitabil ulterior. Eu nu am văzut o prietenie atunci. Dacă în viața soțului meu au existat prietenii care nu se mai regăsesc în prezent, nu este vina mea. Pentru că aceste prietenii s-au stins dinainte ca eu să apar.”, a declarat Denisa Hodișan.

Denisa Hodișan, dezvăluiri despre relația de prietenie dintre soțul ei și Speak: "Dacă oamenii din viața lui au decis să..."

Multă lume a acuzat-o că i-ar fi interzis lui Flick să ia legătura cu anumite persoane și este conștientă că oamenii o judecă din acest punct de vedere, dar este de părere că nu au niciun motiv să facă lucru acesta. Se pare că mulți nu s-au bucurat de fericirea soțului ei, iar asta înseamnă că nu a fost deloc vorba desore o prietenie în adevăratul sens al cuvântului. Denisa Hodișan a mai mărturisit că ea nu a pierdut pe nimeni, deși nu a mai ținut legătura ca înainte cu prietenele sale.

”Dacă sunt oameni care în 2021 cred că eu nu îi dau voie soțului meu, i-a luat viața pe dinainte. Dacă oamenii din viața lui au decis să nu se bucure pentru fericirea soțului meu, înseamnă că nu exista o prietenie. Dacă eu nu mi-am pierdut nicio prietenă și am venit aici și nu mă văd cu ele, el cum și-a pierdut prietenii.”, a mai spus ea.