De când formează un cuplu, Denisa Hodișan și Flick se iubesc nebunește și nu ezită nicio secundă secundă să îi arate iubirea unul față de celălalt. Nueste zi în care cei doi să nu posteze pe rețelele de socializare pentru fanii lor și să le arate ce fac ei zi de zi.

Denisa Hodișan face ea ce face și reușește să le atragă fanilor ei atenția. De când a devenit soția lui Flick, oamenii sunt mult mai atenți la acțiunile sale și o taxează pentru fiecare mișcare greșită. Nu de puține ori, vedeta a făcut greșeli de exprimare pe Instagram sau postări pe care mulți le-au considerat inutile și nu au ezitat să îi transmită acest lucru. De fiecare dată, aceștia găsesc pentru ce să o critice, iar de data aceasta s-au legat de aspectul buzelor sale.

Denisa Hodișan, luată la rost de internauți

Partenera de viață a lui Flick a postat o imagine cu ea și soțul ei, care le-a atras imediat atenția oamenilor din jurul ei. Aceștia au acuzat-o pe Denisa Hodișan că ar avea buzele injectate, iar a simțit imediat nevoia să se apere dându-le acestora de înțeles că nu a apelat la ajutorul specialiștilor pentru mărirea buzelor, pentru că nu i-ar fi fost rușine să recunoască lucrul acesta.

În plus, nici el nu s-a putut abține să nu facă un comentariu pe baza criticilor venite la adresa soției sale și a specificat că are cele mai frumoase buze, pentru că le-a luat de la ea. Desigur că internauții nu s-au oprit aici și au continuat cu părerea lor legată de faptul că ea chiar și-a mărit buzele, dar nu vrea să o spună. Unii sunt de părere că nu avea buzele atât de mari înainte.

Cele mai frumoase buze injectate”, a  fost comentariul lăsat de un internaut, la una dintre pozele vedetelor.

Denisa Hodișan, ce a răspuns când a fost acuzată că are buzele injectate! Replica Denisăi și a lui Flick

„Te referi la buzele lui? Că daca te referi la ale mele, eu nu am buzele injectate”, a venit imediat replica din partea Denisei Hodișan.

„Am cele mai frumoase buze pentru ca nu am stat distanțați și s-au luat la mine ale tale❤️”, a comentat Flick.